My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

='(


feeling inferior again.
dalam kelas physics.


aku rasa aku kena study balik dari form 4 la.
tu la, mase form4 & 5 dulu tidur every class.
1 day before spm pon ada banyak chapter yang aku xtau apa2.
zero knowledge. mmg study last minute gile-gile sey.
tu pon, seb baik je dapat A2.
sebab graph turun kot.
& now,
aku rasa kerdil sgt bile bandingkan diri ngan classmates aku.
& tadi, aku tension smpai nak nangis doh. aiyo..



1 lagi benda yg buat aku sedih.
a good friend of mine cuba nak avoid aku.
=(


15 pendapat bernas:

yeahh.. something 'wrong' with physics.. haisyooo.. revise2.. =I

takpe eju. banyak masa lagi. boleh catch-up. no worries aite? cheers.

This comment has been removed by the author.

sabar ya eju...cikgu fzk sape?

eju

nina> yup2..haih..

opie> amin.. arap2 leh catch up..

lili> mr siva..

ala.. lek r.. org mse matrix pon rse mcm tu gak.. skrg ni pon still rse cmtu.. padahal bende tu dah blaja mse sekolah ngan matrix, tp still x phm.. haha.. lek2 sudah..

aku minta kpd Allah s.w.t setangkai bunga segar,
Dia beri aku kaktus yg berduri,
Aku minta kupu2, di beriNYa ulat,
Aku kecewa dan sedih, tapi tetap bersabar.
Namun, x lama kemudian kaktus itu berbunga indah sekali,
dan ulat itu menjadi kupu2 yg cantik.
Begitulah cara "Allah s.w.t mengasihi kita selalu indah pada waktunya".....

moral is....
jgn pikir benda senang sgt....
x der benda yg free klu x dak usaha...
kadang2 Allah mmberi kita ujian utk menhadapi walaupown kita usaha...
redha jer la....
hadapilah ujian Allah dgn sebaiknya....

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
eju

thanx kakak & manusia
=)

ejuuu!!

physics :C

cne la nj bg fizik memahami kte..btw moga berjaya ye ejuuu~

physics is fun!! :D

sapekah yg cube avoid ko tuh?
herm.. mcm tau jer... hehe

eju

ripah> thanx..yea, physics is 'fun'!!=)

harinn> ye ye je ko tau... o.O

...fadia ilham...

dun worry eju, i know u can do it! sebenarnye kan....fadia smpi skrg still rasa mcm lost dalam kelas physics tau...padahal kat sekolah dulu physics mmg subjek fav punyela....but most important thing is, fadia x give up coz i know in the real exam, i will score that paper! and u should think the same way too! jgn give up k! kite same2 score A for our alevel physics k! go eju!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino