My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

1st Ramadhan
aku nak berubah jadi baik la.
eh,
bukan aku memang baik dari dulu ke?


whatever lah kan.
yg penting, arini start puasa.
n arini aku gi shopping kat tanjung malim
n aku dah beli charger! yeay!!


balik kul 6.30 pm
kepenatan.
masa on the way nak gi dining hall, dengar azan.
aku pon ajak kawan2 aku,tifah & kira korek idung
sbb nak batalkan puasa je, cos dah azan.
tapi diorg malu2 nak korek. hahaha


psssstt...
actually kan,
benda ni la yg slalu aku & hazy buat bila lambat pegi berbuka.
korek hidung! hahaha.. rindu ah hazy.
o yeah, teringat jugak kat ayne
yg slalu kejut aku pukul 3 pagi utk solat sama2.
oh, nostalgia sungguh. T.T
7 pendapat bernas:

yaks! geli gler!!

yaks! geli gler!!

eju

eleh akak pon buat gak kan haha

ishhh kotoqnye eju :P...

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

hahaha ko nie tah papa lah....eeii~

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino