My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

so long, bloggy!
**ni adelah last post aku sebelum aku pindah 'rumah baru'


o yeah.
aku dah berjaya meng-excited-kan diri aku balik setelah aku rase xsuke! xsuke! xsuke! nak start belajar balik. & yiiihaaa, aku dah bersemangat gile babeng ni!!! =D


barang pon dah siap pack sepenuhnye.
aku ade snap gmbar tapi malu nak tunjuk sbb menimbun sangat.
3 huge bags, 1 huge box, & a few plastic bags.
kene sumbat dalam bonet kete, harap2 muat -.-"


okehla, time for wasiat.
to all my blog readers,
tengkiyu sangaaaat sebab membazir sdikit masa utk
baca blog aku yg buhsan gile nak mampuih ni.


doakanla aku dapat chalet,
pastu chaletmates aku sume bawak laptop,
pastu diorang suka sangat bagi aku pinjam laptop diorang.
yeay, dapatla aku teruskan blogging! hehe.
amin...!


dah, dah, tuje. bye! =)

6 pendapat bernas:

ejuuuuuuuuu~

goodluck..
slalu2 ye on9..
takot ko windu aku nnt~

take care dare n igt aku slalu~

eju!!!
selamat belajar
rindu kat eju hensem
jumpa raya nty
take care

eju

ripah> thx,insyaAllah klu ade mase.. eh, ko la yg rindu aku nnti ahaha=P

myra> thx! rindu myra gak. raye? insyaAllah =)

slamat pg la eju oiii... ko yg last skali.. good luckk!!

eju

yeah, thx!!

eju all da best!!
sorry lmbat..

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino