My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

induction week
woah aku dah kat kyuem skarang!! baru je abes induction week. & ape yg bleh aku conclude pasal kolej ni adelah;


BEST GILE!


kengkawan kat sini pon friendly. aku dapat chalet sama dgn atie, kawan skola dulu. wahaha best2. pastu the other 2 chaletmates are from tkc and kgv. bz sangat ar this whole week, so x sempat nak snap gambar. nanti insyaAllah aku letak gambar diorg.


antara aktiviti yg aku wat this 1 week:

  • treasure hunt
  • samurai night
  • creative story telling
  • pecah2 telur
  • etc

banyaaaaak sangat klu nak crite 1-1. xyah la tau ek. biar aku tulis dalam diary je. hehehe.. sabtu ni aku masuk pertandingan pantun. wish me luck! k ar, yg penting, kyuem rox! =)
5 pendapat bernas:

ikan puyu dalam kotak,
god luck...

hahaha..

bgs la eju hepi n enjoy kt sana.

i'm sure u'll have a good time over there.

all the best n hepi2 selalu k.

eju

eyi> katak pisang, katak puru,
tengkiyu.. hahaha

fadh> thanx!! =)

american pie

induction best? elokla tu, but bile nak start belajar and then ade pulak cultural performance, memang akan tension tahap maksimum punye la! so dont ever give up and always make time to enjoy yourself k!

eju

thanx sis =) insyaAllah..

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino