My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

err swimming?

aiyooooooooo
do i have to swim again?!
tolong jangaan.. aku tak suke swimming. criusly.


aku ade terdengar suara2 merdu mengatakan yang,,
orientation di kyuem nanti akan ade SWIMMING TEST
taktau la fakta ke auta. tapi, kalau betul...,
oh, yes. wonderful. very exciting. aku sangat 'happy'.


aku start belajar swim mase aku form 1.
sbb kelas swimming tu free & compulsory kat skolah aku.
spatutnye aku dah pro la skarang.
cheh.
itulah masalahnye.
10 meter pon tak lepas.
asyik tenggelam je. hahaha
rasenye aku kene diet sampai aku jadi less dense than water kot.-.-"
5 pendapat bernas:

ngeh~

so ko swim la dlm air yg ko less dense..keh3

ak cdgkn ko buat rumah kt laut mati...
gerenti ko xkn tggelam eju..
safety first..hahaha

ape rasionalnye swimming test ni ms nk msk kyuem eju?

wuhuuu eju gudluck for da swimming test...
aku pn pelik ape kena mengena swimming ngan nk msk kyuem neyh..
kawan aku yg nk masuk sana pn ckp dia kena wat test neyh gak...

eju

ripah> good idea!

rapik> good idea!

fadh> sbb nanti ade swimming championship kot..tah la

iza> ye? iza ade kwn yg nak masuk sane gak? ohoooo

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino