My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

back-to-school anxiety

five days left, dude. five. i said, five.
wargh, dulu aku rase "lambatnyee",
tp skarang aku rase "cepatnyee"
& lately ni, aku dapat symptoms of back-to-school anxiety T.T


1. loss of appetite
arini lauk tomyam, favourite aku do.
tapi.... aku tak boleh nak telan! nape??



2. frequent nightmares
everytime aku tido, sure mimpi sal kyuem.
xde mimpi lain ke?
aku nak gak mimpi sal kaka ke, sape2 ke.



3. pack.unpack.pack again.
unpack balik.

actlly aku dah siap packing barang da,
sbb aritu join akak packing nak balik u.
tapi, bile bosan, aku unpack balik, try baju,
then lipat balik & pack again. cam orang gila. wargh.



4. pimples start to grow

o yeah. this is the 'best' part.
bile time2 crucial camnila baru dia nak tumbuh.
tensyen siot. T.T




rileks ar eju. nak sekolah balik je pon.
ntah la. aku sendiri pon xtau nape aku camni.
hahahahahahahahaha(gelak x ikhlas)
5 pendapat bernas:

haa.. baru nak cakap.
xpe la ko da tulis kt situ..
hehehe


*gurau2 petang ya eju*
:D

masa jer tu yg tntukan segala2nya...

eju

aiman> kau tak paham.. T.T

eyi> yep.. tggu je..huwaa

hehe eju rs gelisah nk msk ke alam IPT eh..ekceli suma org akn rs gelisah..kelam kabut coz nk msk IPT ni 1 pengalaman yg br..seriously eju..mmg IPT x sama dgn skolah. Eju akn nmpk perbezaan dia. 1st eju yg akn alami..sgt berbeza dgn dlu adelah.

~KEBEBASAN.~

Eju dh msk ke zaman berdikari n eju ptt dh boleh berfikir dgn lebey matang..lebey2 lg eju nk pegi overseas kn :).

Even cm fadh jgk dlu...x dpt tdo mlm 2-3 hari wooo..coz rs takut..tak tau ape yg akn terjadi kt IPT.

Tp..kejap je rs takut tu..2-3 hari je dh ilang. Pstu dh cam biasa hehe. IPT ni best eju..kwn rmai..cewek rmai...cowok pn rmai :P dr seluruh mesia.

eju

LOL fadh hahahaha..
ayat yg last tu ehem3... hahaha..
fuh..ade gak org yg paham prasaan eju skrg nih. tgk orang lain cam excited & relaks je.. eju je yg menggelabah smcm. huhuh. insyaAllah, idup kat sana okey..amin..

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino