My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

2nd-year babe

angah dah pindah rumah baru.
arini lak, akak balik UKM dah
kat rumah, tinggal aku, mak, abah. 3 orang je T.T


oit akak,
have fun la dengan roommates baru
muahahahahahahaha
(aku gelakkan orang, next week giliran aku lak -.-")


lepas ni dah jarang dah jumpe akak.
skali skala je lah kte dapat jumpe.
klu ade perkembangan terbaru, jgn lupe cerita kat eju!
mak dah kemain excited dah tu. hahahahahaha


& lagi 1 pesanan,
jangan kahwin selagi eju
belum habis study!!!

eju nak jadi pengapit.
pastu nak makeup akak, nak buat 'smoky eyes'
hehehehe


5 pendapat bernas:

muke ko same cm kakak ko..
hohoho..

cisss!!
banyak cantik!
eju abis blaja, orang dah 26..
dah tua!!
haha..
pakwe pon x de lagi dah ckp pasal nak kawen..=)
nape mak lak yg excited? haha

eju

aiman> da nama pon adik bradik ahaha

akak> laa macam akak xtau je yg mak excited. lagi2 pas akak crite tu hahaha.. eh ne ade. eju habis study, akak 25 ah. mude g. ish.

Ahah.. Kompangnye mane?? =="

eju

lambat lg la akak aku nak kawen -.-"

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino