My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

13 days
1 hari je lagi nak genap 2 weeks aku kat kyuem,
tapi, tup tup arini kene balik 1 minggu sbg langkah bjaga-jaga h1n1.
xde kes pon, cume ramai gile orang demam.


arini 1st time aku naik komuter!!
yiiiihaaaaaa, gile gayat.
sronok gak ar,macam naik roller coaster.
cume naik ni cam ngantok sket. haha


nak cuci mata?
tengok ar gegambar yg kurang menarik ni:


pc kat chalet yg dilengkapi tenet yg gile 'laju'.

ini dia budak yg slalu tegur aku kat pingbox b4 masuk kyuem. haha

chaletmates. sume single lagi nih, cepat2 isi borang.haha

dah start kelas ni, idup pon mula tensyen..
aku amek math, further math, chem, physics.
& aku rase kerdil sangat (walaupon aku tinggi) bila tgk classmates aku yg cam terer gile jawab soalan2 cikgu. especially chem. woaaaahhh camne la aku nak keep up dgn diorg ni T.T


dah la sume orang cam effort gile study sejak 1st day start kelas. huhuh. cuak je aku tgk. aku ni ckp je cuak, tapi bukannye nak mencontohi diorang pun. aiyaak. serius aku xleh doh study tepi katil. konfem tido nyer. -.-"
14 pendapat bernas:

nak isi borang leh?
hahahaha

eju

hahahaha laju je ko

ngeh3.. mne borangnye? hahah

eju

ade 4 borang nih. yg 2 kat tgh tu bakal doctor gak *promote2* haha

hallamakkk..
lawa gile bilikkk..
ade mashimar0 lg tuhhhhh..
wink wink

wey~
hasn0r wey..chemistry2~
haha
*flash flash*

eju

fawh> bilik anak dara,mestila..ngahahaha

almaz> farah terer chem.. wahah *flash flash*

nk pilih mana erk???

eju

da xsempat, sume borang dah habis. hahahaha

woah..
gile best tempat ko..
huhuhu..
stadi pn mesti best..

eju

best?
hmmm best kot.. ahaha
study tetap tension wlaupon tmpat best -.-"

tempat cmni best nak study.. huhu
bilik aku 100 kali ganda buruk dari ni..
hoho

oh atie. as expected. tak penah menghampakan. tengok sket die duduk tu hahahahh

eju

aiman> biasela bilik org laki2..haha

arina> hahah..atie sbenarnya x kasi upload gmbar ni =))

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino