My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

secret admirer?
siang tadi, ade misscall dari nombo x kenal.
malas ah nak layan. aku bukannye ade kredit pon.
x lame lepas tu;


1 message received:

HOTLINK
017X1X1X1X has been
successfully top up with
RM5 on 28-06-2009 at
02:47PM


woah.. sape yang top up kan aku ni? aku tunggu je la kot-kot nanti ade org mesej, bgtau 'weh, aku yg top up kan ko', tapi takde pon. aku pon mula la pikir macam2. sape laa yang baik hati bebenor ni? aku ade secret admirer ke? hahahahahahahaha

teringat nombo yg misscall aku tadi. ntah-ntah die kot.
aku pon misscall la die.
die call.
aku angkat.
"hello?"
dia letak.


k, whatever la. harini lucky day aku kot. muahaha


lama sket pastu, die call lagi.
aku angkat.
"hello? sape ni?"
"cing cong ceng cang cong"
err.. bahase ape die cakap ni? serius xpaham.
rupenye salah nombo.. orang cina..

pastu, die cakap,
"tadi ada dapat itu lima linggit?"
sheet. die silap hantar rupenye.
aku pon buat2 x dengar. "hello?"
die cakap lagi "lima linggit itu.."
"hello?"
"kamu ada dapat itu.."
"hello?"
then, aku letak. kehkehkeh kejam sey.


syaitan mule menghasut.
"eju... guna je rm5 tu.. takyah pulangkan"
cheh. x sampai hati la.
last2 aku pulangkan je.. hahaha=))


itulah eju..
secret admirer konon..
perasan je lebih.....!!! hahahaha

malu siot!
13 pendapat bernas:

Hahahahahahahaha~
Seyes lawak!! Hahahaha!!!~

sbnrnya aku yg topap n buat ckp cm cine tu..HAHAHAHA XD
jkjk..

tp seyes lawak..

tp btol ke ko bg balik? jeng3 XD

laa mane la tau cina tu secret admirer eju ke...dia dh syiok abes kt eju kot ekeke

hee..comel je.. ;)

eju

valveman> gelak la puas2 -.-"

feeq> seyes aku bagi balik.. baik kan aku? hahahaha

fadh> aiyaaa itu tala mungkin lo..

ainaa> ahaha malunye

hahahaha.. 5 inggit jer pun.. aku penah dpt 50 inggit.. tp aku lebih baikkk.. huhuhu

eju

cisss ko nak lawan aku eh? hahahaha

hahahah..patotnye share2 jela dengan aku..keh

waa eju ade secret admire cina??
die xabis ayat lg tu eju..ko buat2 xdga..
mne la tau lps ko jwp tu die pggl ko laling lak..hahah..

gile klaka!!

eju

ripah> lain kali la ripah hahahah

rapik> cheh. ngarut lah tu haihh

assalamualaikum..

klau qyla kan.

xpulangkan kot topup tu.

hhhahahaha..

wsalamz..

eju

waalaikumussalam

ksian lak kat org tuh. ahaha

hehe...
ak dlu ada org pernh msuk rm105 kt ak...
dlu ak pernh tertopup kt die rm5...
so die nk ganti blek r...
tup2,die tertopup die nye kdt kt ak...
ahaha...
die call ak...
pastu ak ckp t ak bg blek...
yg bez nye,
org tu sruh ak bg rm50 jea...
lg rm50 die kasik free...
pergh!
bertuah ak tyme 2...
hahaha

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino