My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

reminiscent
wahh farewell video dari naqi ni buat aku terkenang zaman2 aku aktif kat republic.. huhu.. walaupon cume gambar & nama, tp cam best lak aku tgk =)





memandangkan aku tgh bosan nak mampuih, aku nak bebel skit ah pasal republic of 1991 ni. aku join dalam bulan jan/feb, aku pon da x ingat. tapi, join skadar nak masuk logo contest je. skali afiq @ skyevo bagi aku masok gfx team. dah rezeki, trime je ahahaha..

memule dulu, borak2 kat shoutbox je. ade limit 40 posts an hour kot klu xsilap. xbest btul. pastu, barula ade chatbox yg buruk, lama2 jadik lawa.. tapi sampai skrg asyik 'setak' je. duhh.

zaman2 dulu yg bengong tp buat aku gelak smpai sakit perut. hahaha.. nila die cb, tempat aku dapat lotsa great friends! =D

& i'm telling u, republic of 1991 is
the best virtual world ever!

bagi aku la

sbb kawan2 kat sana, mcm kwn2 kenal dlm dunia realiti gak. cam rapat gileee ah. tapi skrg ni, ramai da blah gi matrik & u. tu yg da malaz nak singgah situ.. (ni jawapan kpd wany & feeq yg tanye nape da lama xmasuk situ ^^)
nways, korang sume tetap best!

9 pendapat bernas:
naqi

aku xpandai berceloteh panjang2 cam korang smue.
aku lbh suke yg simple & yg penting msg tu smpai.
that's y cume ade gmbar & name.
hohoho.

eju

ahaha xpe, msg ko sampai..
aku suke vid tuh. thanx. xsangke ade gamba aku ahahaha ^^

naqi

ade ke gamba ko?
eh,seingat aku xletak pun gamba "kaka".
ngahahaha. XD

eju

hahahahahah
weh, aku da tukar jantina jd pompuan balik, k..
aku ngaku aku x ensem =))

eju takot abah dia marah nie..
hahaha xD

aku xde ='(

eju

feeq> oooo perli ek...hahaha

syahrul> oho ksian..

naqi

a'ah,abah eju cool~
ku doakn moga2 dye jumpe blog ni.
gogo abah eju.ahahaha

p/s agk2 cmne "kaka" yg baru tukar jantina ni maen bola ek?
ngahahaha.

eju

die da jumpe, tapi dah lupa cmne nak bukak hahaha..=))

main bola? masih spt biase, cuma lemah lembut sket hahahah

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino