My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

real madrid

mase kaka nak tukar real madrid, aku dah semangat da nak sokong real madrid. skali cr pon tukar kat situ daaa.. ceitt.. aku xsuke sgt cr ni. bukannye ape, tapi aku rase die cam poyo skit. x rase ke? ahahaha.. but demi kaka, yeah, aku sokong real madrid!!

eleh aku bukannye minat bola pon. minat pemain die je. kaka je. hahaha.. kaka ensem kan. bak kata sorang kwn aku ni;
"give me a break..kaka..kaka..x abes2 ngan kaka"

tergelak lak aku. =))

papepon, go real madrid!!
maap jika entri ni mengguris hati peminat cr. hehehe


p/s: aku tgh bayangkan kaka & cr peluk2 lepas jaringkan goal. cam sweet je hahaha

9 pendapat bernas:

YE KE KAKA ENSEM???
AK LG ENSEM LA...
HAHAHAHHAAHAHHAAHAHAH

ehem2..*peminat cr masuk blog*

aku pon xminat cr..minat skill je..
haha..nmpk sgt eju xsetia ngan team..setia ngan kaka je..
btw aku setuju cr poyo..XD
kaka+cr=wow!

meh aku ckp lagi..

give me a break.. kaka.. kaka.. xabes2 ngn kaka..

xD

eju

rapik> xde sape leh lawan kehenseman kaka >=(

feeq> ahaha poyo kan! oh biaselaa.. pasukan mana kaka masok, pskn tu la yg aku sokong hahaha

aiman> hahaha ko pon, aku nk ckp lg. give me a break..x abes2 jessica alba =P

frankly speaking cr sucks, kaka plg top. eeee~~haha wife die sgtlah bertuah. die pon lawa. chetttt.

eju

kan kan.
patotnye kaka la paling mahal.
hahahaha

aku pun benci cr walaupun aku fan MU
thanks CR...
glory2 man united

aku pun ada trima tawaran masuk R. Madrid tp aku tolak... huhuhu

eju

acap> woho yeke bagus2.. haha


eyi> aku percaya! aku percaya!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino