My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

july already!!?
pejam. celik. pejam. celik. kenyit. pejam.

oh no.
hard to believe it's july already!


dah 7 bulan aku duduk terperuk kat rumah
makan, tido, tengok tv, & internet
day in & day out
dan 13 hari lagi,
aku kene tinggalkan routine ni.
oh my.


sebenarnye aku excited. & takut jugak.
sejak form3 aku teringin nak masuk skolah baru.
masa form 5 aku tak sabar2 gile gile nak keluar.
tapi, syukur, aku ada kawan2 perempuan yg sgt supportive.
selepas 1 incident yg tukar aku jadi bukan diri aku yang dulu.
kenangan kat skolah lama mmg banyak yg manis, tp banyak pahit.
& aku harap,,
sangat sangat sangat sangat sangat berharap;
idup di KYUEM nanti, lebih baik dari di KYS


"from every sad ending,
comes a happy beginning"



insyaAllah =)
5 pendapat bernas:

lebih kurang cam aku lar..
aku sedih nak tinggalkan rutin tak berpekdah tu..

bagus.. perubahan yg membawa kepada kebaikan..
hebat2..
insyaAllah la tu..

all the best eju~!

bulan 7 ni aku rasa semua yg blom pg akan pg kot..

btw gudluck eju!

eju

ain> yup yup

aiman> thanks!

feeq> yup..thanks!

nway, ak tggl 7 hr jek lg...
doakn ak bjaya gak eju..
all the best to u too eju!!
chayok!!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino