My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

abesla aku..
abesla..abesla..
jauhhhhhh lagi susah dari spm..
subjek ape nak amek pon, aku lom decide. -.-"


Mathematics and Physics are essential
requirements for an Engineering degree.

Further Mathematics is strongly preferred
as a third A level in most colleges.



dulu aku ingat taknak amek math.
rupenye kene amek. warghh..
ramai kata math susah cam add math.
abes tu, further math camne lak?
lagi susah??
waaaaaaa matila aku.. T.T


pastu, aku ingat nak amek lagi 1.
sama ada biology or chemistry.
aku nak amek 2-2
sebab 2-2 ade kaitan dgn biochemical eng.

ceh konon2 nyer la nak amek 2-2
mase spm pon dah struggle gile babun,
A level ni, LAGI LA!!


T.T
bersedialah eju.. jeng jeng jeng

8 pendapat bernas:

ak amik calculus..lecturer ajar cambest...gy sng je nk wat..

tp bla dpt soalan assignment...
siyes cam taik soalan dy nk mampos cari solution...kaw2 tricky soalan dy..haha

This comment has been removed by the author.

takpe eju..
utk a level ni,
kite struggle giler gajah..!

tau takpe.
aku pon macam kene amek further gak.
other choice is economy.
eju kau buat engine ape.?

eju

ruh> ni yg cuak ni..adeih...

ain> yeah! struggle gile dinasour!

asyraf> ingat nak wat biochemical eng. tp xkonfem sbb x byk u yg ade kos ni -.-"

math dpn ckgu jer bole buat... cikgu blah terus blurr.. huhuh

xpe eju.. ko boleh punye..
eju hebat~!

eju

eyi> ni yg aku cuak nih T.T

aiman> huhuh thanx! yea, insyaAllah!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino