My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

abah & internet

arini & semalam, abah suruh aku ajar cara nak surf internet. abah mmg xpnah skali pon sentuh computer, tp he's a fast learner. skali ajar, da pandai da.. haha.. fyi, abah aku berumur 61 tahun.. 2 hari ni, aku ajar cara nak antar email & baca surat khabar online.. pastu, abah cakap;

"abah nak buat blog lah"

waa best jugak kan klu abah ade blog! cool2..nnti aku buatkan.
TAPI, skali abah cakap lagi;

"abah nak bace blog eju la"

gulp. telan air liur.

wohoo ni yang aku lemah sket ni. aku pon jawab,
"sampai bila2 pon eju xkan ajar abah bukak blog eju!"

abah aku kata,
"xpe..nanti abah suruh along ajar"

gulp. gulp. gulp. air liur ditelan bertubi-tubi.

tidak!!! along, please, please, jangan ajar abah, please.. eju taw along tgh baca ni. along sporting kan? hehe.. jangan ek. takut abah marah nanti, sbb blog ni ade banyak pkataan 'ensem'. hahaha.. ala eju saje je pon, xde pape pon.. tolong ek, along. please..

wargh.. bahaya2. papepon, xlama lagi, FATHER'S DAY!
aku & akak share duit beli hadiah t-shirt cheetah utk abah.. harap2 abah suke.

ok x t-shirt ni?

9 pendapat bernas:

haha.
kelakar2 =p

abah ko bukak nnti dah nmpak baju nih.. x suprise.. hahaha

eju

asyraf> cam kenal je ayat tu haha

eyi> insyaAllah die x bukak haha

hahaha.. muke ko cm ayah ko sikit..

btw, nnt aku ajar dia :p

hehehehe

eju

mmg la da nama pon abah aku haha.
weyh. aku xkan benarkan. -.-"

kahkahkah..

eju

T.T

pak cik jamil..
nk msk blog eju sng jek..
makcik msk mne2 browser..
pastu taip ejumawati.blogspot.com
ataupun karyaeju.blogspot.com..sng jek..pakcik, ank dara pakcik ni nakal tau..hahaha<< ak merepot..

eju

xpe.. bapak aku xtau..hahaha

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino