My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

secret admirer?
siang tadi, ade misscall dari nombo x kenal.
malas ah nak layan. aku bukannye ade kredit pon.
x lame lepas tu;


1 message received:

HOTLINK
017X1X1X1X has been
successfully top up with
RM5 on 28-06-2009 at
02:47PM


woah.. sape yang top up kan aku ni? aku tunggu je la kot-kot nanti ade org mesej, bgtau 'weh, aku yg top up kan ko', tapi takde pon. aku pon mula la pikir macam2. sape laa yang baik hati bebenor ni? aku ade secret admirer ke? hahahahahahahaha

teringat nombo yg misscall aku tadi. ntah-ntah die kot.
aku pon misscall la die.
die call.
aku angkat.
"hello?"
dia letak.


k, whatever la. harini lucky day aku kot. muahaha


lama sket pastu, die call lagi.
aku angkat.
"hello? sape ni?"
"cing cong ceng cang cong"
err.. bahase ape die cakap ni? serius xpaham.
rupenye salah nombo.. orang cina..

pastu, die cakap,
"tadi ada dapat itu lima linggit?"
sheet. die silap hantar rupenye.
aku pon buat2 x dengar. "hello?"
die cakap lagi "lima linggit itu.."
"hello?"
"kamu ada dapat itu.."
"hello?"
then, aku letak. kehkehkeh kejam sey.


syaitan mule menghasut.
"eju... guna je rm5 tu.. takyah pulangkan"
cheh. x sampai hati la.
last2 aku pulangkan je.. hahaha=))


itulah eju..
secret admirer konon..
perasan je lebih.....!!! hahahaha

malu siot!
abesla aku..
abesla..abesla..
jauhhhhhh lagi susah dari spm..
subjek ape nak amek pon, aku lom decide. -.-"


Mathematics and Physics are essential
requirements for an Engineering degree.

Further Mathematics is strongly preferred
as a third A level in most colleges.



dulu aku ingat taknak amek math.
rupenye kene amek. warghh..
ramai kata math susah cam add math.
abes tu, further math camne lak?
lagi susah??
waaaaaaa matila aku.. T.T


pastu, aku ingat nak amek lagi 1.
sama ada biology or chemistry.
aku nak amek 2-2
sebab 2-2 ade kaitan dgn biochemical eng.

ceh konon2 nyer la nak amek 2-2
mase spm pon dah struggle gile babun,
A level ni, LAGI LA!!


T.T
bersedialah eju.. jeng jeng jeng

lambaaaat lagi

"eju, jom start packing!!"
kata seorang kawan.

"lambat lagi la.." balas eju

"eju,masukkan la baju2 kurung
tu dalam beg"
kata mak
"lambat lagi la.." balas eju


3 minggu lagi la. lame tuuuuuu..
sume orang sibuk bcakap pasal PACKING.
haaihh..
jeles la pulak dgn kengkawan yg dah nak pegi.
kms, intec, sunway, taylors, gmi, & lain2
bye guys. have fun.
tinggallah aku yg paling last masok.. muahaha

titanz reunion

smalam, titanz0408 buat reunion kat sunway pyramid.. almost half of the girls dtg! best gileee.. huhu mcm aku pegi je. aku xpegi pon.. sbb abah xbagi. (like always) haha.. tp xpe, tengok gambar pon jadila.. sambil tgk, sambil jeles. and suddenly,, this 1 pic caught my eyes.. O.O

the girl bertudung grey, is, ella!! waaa ella dah bertudung.. =D aku xtau nape tp aku rase sgt2 terharu+happy.. sbb last year, ella selalu cakap kat aku, about 3-5 times, yg die nak pakai tudung someday tapi die ade byk baju lengan pendek.. die kata, die dah start kumpul tudung kat rumah.. aku dpt rase keikhlasan dr kata2 ella.. & bile tgk gambar ni,, i feel so very happy for her! =)


* * let me tell u an anecdote about ella * *

aku start rapat ngan die masa form 3, masa2 paling mencabar spanjang riwayat remaja aku.. time tu, everyday menangis, everyday menyendiri, mmg tahap karma punye depression.. tapi, ella is the one yg memberi semangat kat aku, yg banyaaaak sgt sgt tolong aku jadi diri aku balik..

& she's the strongest person i've ever met

byk ujian yg Allah bagi ella.. dulu, boys ejek dia dgn awful names, yg klu aku kene, aku sanggop pindah skola.. tp ella byk sabar.. her mom died masa dia form1.. mmg ujian yg sgt besar, tp ella senyum stiap kali dia crita pasal arwah maknya.. tambah pulak dgn 1 incident, yg bagi aku, bukan salah ella, tp incident tu mmbuatkan certain cikgu2 salah anggap kat ella.. tapi, ella sabar..

ella slalu cakap kat aku,
"Allah takkan uji hamba-Nya
yg x mampu hadapi ujian tu"

& ayat ni la yg selalu mendorong aku utk jadi setabah dia.. walaupun ella xkan baca ni sbb ella xtau blog ni, eju ttp nak cakap,

ella, u are a great friend!
smoga ella berjaya di dunia & akhirat, insyaAllah =)

malingsia or malaysia?
tadi, abah tengok badminton-indonesia open super series. aku join je. penonton indonesia 'buu' atlet malaysia.. aku pon tpikir, ni sbb kes manohara ke yg diorg buu malaysia ni? lalu, arini, dalam kebosanan, aku blogsearch sal mende ni.. x sangke aku, BANYAK GILE blog menghina malaysia yg datang dr indonesia.. ish2.. siap ade group anti malaysia kat facebook. nak baca? klik je.

[malingsia.com]
[ganyang malaysia]
[facebook group]


aku sedih bile tau kewujudan sume nih. nape nak bermusuhan? benci-membenci? dahla negara kita ni berjiran, malaysia byk tolong indonesia, indonesia pon byk tolong malaysia, masing2 dlm pelbagai aspek, jadi; sama rata la.

klu nak tengok aspek negatif, mmg la byk. macam yg ditulis dlm sume blogtu. ade kebenarannya jugak. tapi, sama aje klu nak dilihat aspek negatif dari negara seberang. 2 kali 5 aje. cuba tengok bende positif je, insyaAllah kita hidup aman damai. kan elok camtu.

aiyooo.. smoga diplomasi antara 2 negara ni kekal.
PEACE NO WAR!


ni, ade petikan dari web indonesia mengenai badminton tadi:


Hujatan “huuuuu” dilontarkan oleh penonton setiap kali atlet Malaysia memasuki arena pertandingan. Lee Choong Wei, Hafiz Hashim, Koo Kien Keat, Tan Bong Heong, Tan Bin Shen, Gan Teik Chang, dan rekan-rekan lainnya hanya bisa tersenyum tipis menanggapi cemoohan penonton.

Tindakan penonton tuan rumah yang demikian, sebetulnya sangat disayangkan sekali. Olahraga seharusnya dapat dijadikan sebagai media pemersatu bangsa-bangsa yang tengah berseteru. Olahraga seyogyanya dimanfaatkan sebagai ajang penebar damai. Bukan arena pengobar kebencian.

Sorry to say, mereka memang warga negara Malaysia, namun bukan pelaku kejahatan. Bukan pelaku kekerasan, bukan pula otak dibalik keusilan pelanggaran teritori Indonesia; lantas mengapa harus terkena getahnya?


i agree.

reminiscent
wahh farewell video dari naqi ni buat aku terkenang zaman2 aku aktif kat republic.. huhu.. walaupon cume gambar & nama, tp cam best lak aku tgk =)





memandangkan aku tgh bosan nak mampuih, aku nak bebel skit ah pasal republic of 1991 ni. aku join dalam bulan jan/feb, aku pon da x ingat. tapi, join skadar nak masuk logo contest je. skali afiq @ skyevo bagi aku masok gfx team. dah rezeki, trime je ahahaha..

memule dulu, borak2 kat shoutbox je. ade limit 40 posts an hour kot klu xsilap. xbest btul. pastu, barula ade chatbox yg buruk, lama2 jadik lawa.. tapi sampai skrg asyik 'setak' je. duhh.

zaman2 dulu yg bengong tp buat aku gelak smpai sakit perut. hahaha.. nila die cb, tempat aku dapat lotsa great friends! =D

& i'm telling u, republic of 1991 is
the best virtual world ever!

bagi aku la

sbb kawan2 kat sana, mcm kwn2 kenal dlm dunia realiti gak. cam rapat gileee ah. tapi skrg ni, ramai da blah gi matrik & u. tu yg da malaz nak singgah situ.. (ni jawapan kpd wany & feeq yg tanye nape da lama xmasuk situ ^^)
nways, korang sume tetap best!

love tag?
a tag from feeq..
haih pesal laa tag ni jiwang semacam.. banyak gile soalan kene jawab nih. fuhhh macam artis lak aku. ahahaha



L is for the way you look at me...

The kind of person youre first attracted to.
jambu. hahaha

Do you believe in love at first sight?
i don't quite believe it but sometimes i do.

How do you show someone you are interested?
i'm suck at this.

Is there such thing as a perfect relationship?
nope. but there's such thing as an almost-perfect relationship hehe

How do you know when someone thinks youre attractive?
when he/she tells me that

How do you know its right?
positive thinking. hahaha


Could you date someone who has been only your friend for a long time?
insyaAllah

What do you wear to attract the opposite sex?
baju la. haih

What makes someone sexy?
eyes.

Are you uncomfortable staring in to someones eyes who likes you?
duh.. of course. aren't u?

Do you come across as confident, sexy, friendly, subtle, or innocent?
idk. u tell me.

When someone catches your eye, do you try to make eye contact or avoid it?
pretend like i'm lookin at something else haha

Your favorite colors of eyes in the opposite sex:
brown? black? whatever.

What makes you sexy?
i'm not sexy.


O is for the only one I see...

Describe your significant other or crush.
no 1 at the moment~

When are you the most happy in a relationship?
when both of us are happy.

Do you believe in soul mates? Have you found yours?
yes i do, but not yet, dude. i'm only 18. shut up.

How many people have broken your heart?
err.. one. hahaha

Would you ever cheat or have you ever cheated?
dont knw. i dont hav any experience

Have you ever loved someone who didnt love you back?
love? nahh.. but i've liked some1 who didn't like me back.

Have you ever given someone your entire heart?
nope.

What kind of things do you do to show someone you are theirs?
err.. i dont know!!!!! (blur)

Is there ever a happily ever after?
nahh.. life has its ups & downs

Do you want to grow old with someone or be single?
with some1.

Are you a hopeless romantic?
hopeless romantic? what dya mean? r u insulting me?

Whats the most romantic thing anyones ever done for you?
a surprise party for my birthday.. =') aww, i miss my friends!

What are you like when youre in love?
clumsy

Describe your dream person.
fair, tall, kind, funny, strict, genius, responsible, &..he loves me.


V is very, very extraordinary...

What has been the weirdest date youve ever been on?
i've never had a date, u &^%$##

And the very best?
shut up.

Whats the most money a boyfriend or girlfriend has spent on you?
err.. idk

And the most youve spent on them?
RM0.00

Which one of your relationships was the shortest?
0 day. cos i've never been in one.

Which was the longest?
same answer as the above.

Are you friends with any of your exes?
there r my friends whose with my friends' exes hahaha

Do you wish you were back together with any of your exes?
stop asking these kind of questions or i'll kick u

Do you ever have dreams about your exes?
(kicking feeq)

If you want to get married, what age?
26.

Are you open or closed because of past hurt?
half opened & half closed

What is your philosophy on love?
love someone who loves u.

Who would you die for?
Allah S.W.T

Who do you secretly yearn for?
ricardo kaka.


E is even more than anyone that you adore...

The reason you love your signficant other or crush.
dont hav any.

Would you change yourself for someone you loved?
i would, if it's for the better.

Would you give up a dream for someone you loved?
perhaps

Would you quit a job for someone you loved?
xboley la.. pnb ade bond. nanti kene gi court hahaha

The thing you love about relationships:
it makes my life easier, & happier. & it gives me reasons to live.

The thing you love about being single:
free to flirt around. hahahahaha bengong

The person whose on your mind right now:
ricardo kaka. like duh.. <3

tag:
rapik
aiman
arina
hazieyati
sara
opie
farah hasnor
norain
aid
isya


muahahaha padan muke kene tag =))
abah & internet

arini & semalam, abah suruh aku ajar cara nak surf internet. abah mmg xpnah skali pon sentuh computer, tp he's a fast learner. skali ajar, da pandai da.. haha.. fyi, abah aku berumur 61 tahun.. 2 hari ni, aku ajar cara nak antar email & baca surat khabar online.. pastu, abah cakap;

"abah nak buat blog lah"

waa best jugak kan klu abah ade blog! cool2..nnti aku buatkan.
TAPI, skali abah cakap lagi;

"abah nak bace blog eju la"

gulp. telan air liur.

wohoo ni yang aku lemah sket ni. aku pon jawab,
"sampai bila2 pon eju xkan ajar abah bukak blog eju!"

abah aku kata,
"xpe..nanti abah suruh along ajar"

gulp. gulp. gulp. air liur ditelan bertubi-tubi.

tidak!!! along, please, please, jangan ajar abah, please.. eju taw along tgh baca ni. along sporting kan? hehe.. jangan ek. takut abah marah nanti, sbb blog ni ade banyak pkataan 'ensem'. hahaha.. ala eju saje je pon, xde pape pon.. tolong ek, along. please..

wargh.. bahaya2. papepon, xlama lagi, FATHER'S DAY!
aku & akak share duit beli hadiah t-shirt cheetah utk abah.. harap2 abah suke.

ok x t-shirt ni?

tag from rapik&aiman
ni haaa, aku buat tag ni... rajin kan aku?

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
smile & say, "u suck" =)

2. If you can have a dream to come true, what would it be?
bjaya di dunia & akhirat..

3. Whose butt would you like to kick?
kucing yg gi makan hamster aku. ugh.

4. What would you do with a billion dollars?
banyak gile do klu nak tulis. ish. leceh btul

5. Will you fall in love with your best friend?
my bestfriend is a girl. & i'm not a lesbian.

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
loving myself

7. How long do you intend to wait for someone you really love?
a lifetime? xnak ah. nanti jadi andartu. sminggu je cukup hahaha

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
lupekan jela die tuh. buat sakit hati aku je.

9. If you like to act with someone, who will it be? your gf/bf or an actress/actor?
a footballer. ricardo kaka. duh.

10. What takes you down the fastest?

a roller coaster going down a steep hill

11. How would you see yourself in ten years time?
still look young, like an 18yo girl hehe

12. What’s your fear?
Allah S.W.T

13.What kind of person do you think the person who tagged you is?
rapik-rajin
aiman-beriman
(rhyme kan? hahaha)

14. Would you rather be single and rich or married but poor?
married & rich

15. What’s the first thing you do when you wake up
tido balik

16. Would you give all in a relationship?
no comment. i've no idea

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
smayang istikharah la dulu.. kah3

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
of course.

19.Do you prefer being single or having a relationship?
being single is fun. tapi having a relationship tu best ke? idk. idc.

20.List 5 people to tag
eyi
pene
khairi
arina
fadh
medical checkup
finally, it's time utk aku wat
MEDICAL CHECKUP!!!

sampai hospital pantai je, aku da menggigil tahap gaban. ade 2 orang budak pnb yg lain, dtg dgn family diorg. diorg cam selambe je, aku je over gigil. ish. cuak dow.


aku ingatkan aku paling benci jarum. tapi,
aku.paling.benci.x-ray.
don't ask me why. ask the male doctor.


ade blood test, urine test, hearing test, vision test, dll & yang paling menggembirakan aku arini adalah pembaris ngan penimbang tu! =) nak taw knape?


weight: 49kg, height: 161cm
tapi, 1 mase dulu, tinggi & berat aku adalah;
weight: 51kg, height: 164cm


yeay!! diet aku menampakkan hasil! hehe..
tapi.. asal tinggi aku turun 3cm? xkan negative growth kot??

ape2 la kan. da habes checkup, along bawak jalan2 gi alamanda, putrajaya.. balik tu, along tetibe bagi hadiah buku bertajuk (jeng jeng jeng), 'A Guide To Studying And Living In Britain'. hahahah thanx along =)


fav pic of the day
real madrid

mase kaka nak tukar real madrid, aku dah semangat da nak sokong real madrid. skali cr pon tukar kat situ daaa.. ceitt.. aku xsuke sgt cr ni. bukannye ape, tapi aku rase die cam poyo skit. x rase ke? ahahaha.. but demi kaka, yeah, aku sokong real madrid!!

eleh aku bukannye minat bola pon. minat pemain die je. kaka je. hahaha.. kaka ensem kan. bak kata sorang kwn aku ni;
"give me a break..kaka..kaka..x abes2 ngan kaka"

tergelak lak aku. =))

papepon, go real madrid!!
maap jika entri ni mengguris hati peminat cr. hehehe


p/s: aku tgh bayangkan kaka & cr peluk2 lepas jaringkan goal. cam sweet je hahaha

sua rasa tv9
sabtu lepas, aku gi karnival sua rasa kat paroi ngan angah & kakngah.. akak xnak ikut, alasan demam. cisss pemalas punye budak. ok laa, meriah la jugak tp karnival jom heboh lg gempak r. ni haa gmbar2 yg sempat aku snap.

aaron aziz xde la hensem sgt bile tgk live.
dalam iklan nivea for men lg putih melepak. penipu nyer iklan hahaha

dgn muka x malu, posing kat van tv9.
org lalu lalang tgk dgn muka 'pehal tgkap gmbar kat van tu?'

irma hasmie tgh shooting iklan.
cameraman die ensem gileeee siot..... x tipu.

kumpulan spider.

nabil dulu syok gile kat aku tp aku reject.
skali die pergi kat irma hasmie. ngahahaha

kesimpulannye, aku xdpt tgkap gambar ngan maskot upin ipin. huhuh.

final decision

2 hari ni, aku beli byk roses pastu petik 1-1 sbb aku btul2 konpius nak pilih jpa/pnb. xde ah tipu je. 2 hari ni mmg menyeksakan.. serius~ sbb aku pikir, kputusan yg akan aku buat menentukan masa depan aku, kehidupan aku yg akan dtg.. huhuh.

&.. i should thank all of u, readers, for giving me support & advices. thanks! family & friends mmg byk membantu esp mak, abah, kakak, sara, & kaunselor-miss lai.

tapi.. yg empunya badan adalah aku, & aku criusly rasa 50:50 antara dua2 ni. smlm aku solat istikharah. pagi ni, aku bangun, aku trus pikir nak amek jpa. tapi.. tetibe dalam pisat2 tu, meleleh air mata (gile dramatik kan? haha) asal eh aku pon xtau. rasa mcm hati ni beraaaaat sgt sgt nak trima jpa.. tp aku mcm dah decide ah. jpa.

petang tu, mak ckp.
"klu berat hati tu, mungkin
itula petunjuk yg Allah bagi"


bila aku pikir2 balik, Allah dah makbulkan doa aku slama ni utk dapat biasiswa jpa. tapi, bila pikir2 lagi, doa aku selepas aku dapat pnb, adalah untuk kekal dgn biasiswa pnb. mungkin Allah nak memakbulkan kedua-dua doa ni. dapat jpa, tetapi kekal pnb. ya Allah, bile terpikir ni, aku dpt rasa yg betapa Allah Maha Bijaksana, Allah Maha Adil! =)

bila pikir2 lagi, do i really want architecture? sbenarnya aku cuma assume yg aku suke architecture, sbb aku suka art. so, masih ade kemungkinan yg aku mungkin akan menyesal nnti.. tapi kata2 kakak buat aku tpikir..

"pompuan xyah risau sgt course ni. keje je.. nanti dah kahwin, risau anak2 kat rumah..ahahaha"

somehow, i think she's right. watpe nak risau sal course kan? klu nak berjaya kat akhirat, kene taat suami. klu suami cakap xyah keje camne? lepak kat umah la, beb!! hahahahaha
(psst..kene pikir jangka panjang. jgn salahkan aku sbb pikir bab ni hahaha)

ape2pon keje aku, yg penting, aku nak bukak butik someday. itu yg paling memberi aku kepuasan. yeahh.. so..,

call me crazy,
but i'm choosing PNB!



24 hours

24 hours left to decide.
once i make the final decision,
there'll be no more turning back


tolong. eju. jangan. menyesal. di. kemudian. hari.


JPA ke PNB???

DILEMA! DILEMA! DILEMA!

ya Allah.. baru tadi, aku dapat miskol dari nombor KL. aku mati2 ingat PNB, nak bgtau bile tarikh medical checkup. pastu, nombor yg sama kol fon abah aku.. rupanya, orang JPA!

  • JPA : awak skarang blajar dimana & bwh tajaan apa?
  • eju : saya akan belajar di kolej yayasan uem bawah tajaan pnb.
  • JPA : sebelum ni, awak ada tolak tawaran JPA?
  • eju : ya. saya tolak tawaran JPA ke IPTA
  • JPA : ada buat rayuan utk ke luar negara tak?
  • eju : tak.. oh, boleh buat rayuan ke bile dah dapat ipta?? (serius aku xtau do!)
  • JPA : boleh.. tapi dah tak sempat dah..
  • eju : oh.. alaa..
  • JPA : tapi sy ada berita baik untuk cik.
  • eju : ya?
  • JPA : cik dapat biasiswa JPA ke Australia dalam bidang architecture
  • eju : ye???!!! waaaaa!!!!!!

ya Allah, ya Allah, ya Allah, mana 1 aku nak pilih ni??!!??!!??!! JPA bagi masa 2 hari je untuk buat kputusan. isnin ni, 8 jun, aku da kene bgtau kputusan aku.. tolong!!!!!!



kalau aku pilih PNB
  1. aku da konfem akan keje ngan PNB
  2. ramai kawan aku kat KYUEM (manda, pika, anas, sara, deena, bryan, opie, hashim), da dapat kwn baru da pon.
  3. aku dah sign agreement
  4. tapi, aku x suke engineering & takut aku sangkut

kalau aku pilih JPA
  1. mmg kos yg aku minat-architecture!!
  2. KBU international college. kat bandar. cam cool but i'm alone there.
  3. byk procedure sbb kene tolak PNB
  4. path kehidupan aku klu aku pilih JPA, masih blur

serius aku rase nak nangis skrg.. 2 hari je nak pikir.. which 1???


CSI: Port Dickson
hari ini, satu kematian misteri tlah dilaporkan di atas talipon antik kepunyaan pak jamil. kematian seekor cicak yg rupa parasnya agak hensem bak brad pitt tetapi malang, umur x panjang. orang ramai berpusu-pusu mengerumuni tempat kejadian terutamanya para semut yg kelihatan seronok gile apabila melihat mayat itu. x patot, x patot.


punca kematian masih disiasat. jiran tetangga mengatakan mungkin cicak ini bunuh diri dgn menjatuhkan dirinya dr ceiling gedebuk jatuh atas talipon, kerana ditinggalkan kekasihnya atas sebab ekornya bulat & nampak cacat. tetapi tiada nota bunuh diri ditemui. mungkin dia x pergi skolah tadika jadi dia xtau camne nak tulis.

mungkin juga sebab aritu aku ade nmpak cicak ni berasmaradana bersama seekor cicak betina, (serius x tipu) & kemudian isterinya memfailkan cerai spt kes akhil khayy & waheeda.

atau mungkin juga ini 1 kes pembunuhan? jeng jeng jeng.

segalanya akan kita ketahui dalam episod "CSI: Port Dickson" yang akan datang bersama pelakon utamanya, eju dan ashraf muslim. sekian, trimas.

(oh memalukan. eju. stop merepek-ing. eju. please.)

cikgu eju
baru aku sedar betape tensyen & bengang nye seorg guru bile muridnye xpaham mende yg diajar.. fiuhhhh.. ahaha.. tym cuti skolah ni, umar, anak buah aku tidur kat sini, so,
aku dpt keje sambilan tanpa gaji :
jadi cikgu bahasa inggeris

lalu aku pon ajar beberapa words.. memula aku suruh die tulis byk2 words yg aku ajar


pastu, aku pon membebel la..
  • eju : lari dalam bhsa inggris, run
  • umar : lari, run
  • eju : ulang 20 kali
  • umar : lari run, lari run, lari run, lari run, lari run, lari run,.....(20kali)
  • eju : nyanyi dalam bahasa inggeris, sing
  • umar : nyanyi, sing
  • eju : lari ape dalam bahasa inggris tadi?
  • umar : aaa...aaa...aaa... dah x ingat...
  • eju : laa.. baru je tadi usu suruh ulang 20kali... haih..

tensyen tu, tensyen gak. tapi, bile die dah hapal tu, rasa syiokkkkk gile. sbb ape eh? tahla. agaknye cmnila prasaan seorg guru bile murid die cemerlang dlm exam ehehe =)

pastu, mak aku cakap:
"kesian pulak tengok budak tu. baru 5 tahun dah berpintal kepala otak die nak menghapal"

a'ah kan. budak tu baru 5 tahun. ahaha
mase aku 5thn dulu 1 haram pkataan english aku xtaw. ahahah



Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino