My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

lorong kehidupan yg aku pilih
tajuk cam jiwang semcm... k whatever. kehkeh.. arini tadi aku gi KL, gi wisma PNB, dengar briefing sal PNB scholarship tuh. jumpe pnb scholars yg len.

pompuan ade 6 orang, lelaki 13 orang
.

gile ah sikit pmpuan. tp cam sronok sbb kawan 1 skolah aku, atie & anas dapat scholarship ni gak.. arini aku kurang puas ati sbb tudung aku buat hal pastu aku da lama x pakai high heels..pastu, jalan pon cam senget benget. dah la mase nak amik surat tawaran depan sume org tu, aku cam teragak-agak

"alamak ni lelaki ni. nak salam ke x. nak salam ke x"
.

last2, aku gi usha tangan die, pastu die pon hulur & aku salam hujung jari je. arghh!! malu weh.
tp xpe. lupekan aje. yg penting, aku excited gle tgk list universities die nih. sume dalam top 100 in the world. gile susah nak masok! klu la aku dpt masuk oxford.. fuhhh gempak uh. harap2 dpt..


PNB ckp, keutamaan pd UK.. memula kene buat A level kat kolej yayasan UEM utk 2 tahun. masuk 14 July. aaaaaaaaaaaaa lagi 2 bulan aku terperuk kat umah. xsabar do nak masuk. huhuh.

pastu, PNB kata kene wat medical check up kat hospital pantai right after jamuan. abah aku xsabar2 nak pegi, so aku & atie yang paling awal keluar tanpe tunggu yg lain. aku da cakap da kat abah, aku nak tunggu yg lain. biar pegi ramai2. tapi abah degil.

so, tibalah aku & atie kat hospital tu.. last2 dapat sms:


Salam, ada sedikit perubahan utk
buat medical check up. Tidak perlu
buat pd hari ini memandangkan surat
kepada hospital belum ditandatangani.
Tarikh baru untuk check up akan
diberitahu kelak. Salam. Halim PNB


ceitt.. ape daa PNB ni, aku ngan atie da siap isi borang da. hohoh. malu pon ade. dgr2 anas ckp kat atie, lepas jamuan tu diorg kumpul balik. mesti diorg tengok ade 2 orang dah hilang. hahahaha.. aku ngan atie da sampai dulu kat spital. -.-"

nway, aku begitu curious nak tau sape 'Curious' yg tegur aku kat shoutmix kat sidebar blog aku ni. xde sape2 tegur aku pon mase kumpul2 tu. hohoh. xpe r die tuh. adess
8 pendapat bernas:

wahh suma uni yg gempak2..msk harvard la eju. =)

eju

huhuh. nak oxford..heheh =)

masuk azhar la eju..
hehe

eju

ok aiman!
demi ko, aku request kat pnb. hahaha

Anonymous

скачать малолетки http://free-3x.com/ голые школьницы и малолетки free-3x.com/ порно девочки 18 [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

Anonymous

Ich biete Ihnen an, die Webseite zu besuchen, auf der viele Informationen zum Sie interessierenden Thema gibt. cialis online viagra kaufen forum [url=http//t7-isis.org]levitra preis[/url]

Anonymous

Es la idea simplemente magnГ­fica [url=http://csalamanca.com/category/viagra/ ]viagra online argentina [/url] maravillosamente, este mensaje entretenido http://csalamanca.com/ viagra online

Anonymous

Anything!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino