My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

hehe syok

aku tgh syok ni.
aku taw mende alah facebook ni xde makna.
tp..
aku syok!
hahahahahahahahahahahah

ape die? tekak ko rase loya?
tolong jgn muntah kat sini.
aku baru je mop td. keh3

(dpt 1st ni, xde ke hadiah trophy ke, kereta sbijik ke, pakej pcutian ke.. =P)
10 pendapat bernas:

behh.. aku salu dpt no 1 diam2 je pon.. haha..
nasib baik aku deactivate facebook.. hahaha..

hehe aku plg tinggi pn dpt no 6 je tp bkn most beautiful person la...dpt most loveable person :P

errr..
errrr...
errrrrr.....
eeerrrrrrrr....

eju

hadi> biar la aku nak syok! hahahahahahhaha =))

fadh> waahh loveable gituuu =P

aiman> speechless? hahahah

eju syukur la sbb aku xmasuk~
kalo x, jgn harap la~
lala

ko salah masok contest laa eju..

sepatutnye ko masok most hensem person..

=.=

eju

ripah> klu ripah msok, no 1-10 sume ripah conquer!! =P

afnan> aahla. yg tu, aku xnak msok sbb sian kat org lain yg nk mng.hahaha

ermm...ak pun same mcm aiman...
speechless..
ye ke??
mcm xcaye je..
tp lau ensem tu ade la..
haha
jelez aku dow...

sape jd refere nih????

eju

rapik> hahaha jgn jelez.. B-)

eyi> ikut voting.. ramai vote aku sey.haha B-)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino