My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

hari istimewa =)
hari ni, 24 mei 2009 hari istimewa sbb ari ni adalah.. jeng3

birthday emak yg ke 53!

petang smlm, abah bagi idea buat kad besar2 utk mak & gantung kat dinding. so, aku pon ikut idea abah. tp aku buat kad nih last minute, so, hasilnye sgt burok! mase mak tido, aku pon gntong la kat depan bilik mak.. esoknye, mak bangun tido, mak terlanggar ketas tu sambil pisat2. hahaha.. mak sgt terharu =)




tgh hari tu, mak ngan abah pegi jemputan majlis kahwin. aku, kakak, & alang pon senyap2 keluar pergi beli kek secret recipe. tp mak abah smpai kat rumah dulu sblum kitorang. hahaha.. aku yg pilih cake. chocolate banana..igt nak beli cheese cake tp takut mak x suke. ingatkan nak share duit dgn kakak. tp alang yg bayarkan. last2, aku & akak cume bayar bahan2 nak buat spaghetti.



akak yg sblum ni x pernah buat spaghetti telah bjaya hasilkan spaghetti yg not that bad utk cubaan pertama! hahah.. sdap la jugak, cume spaghetti tu keras skit.



arini mmg sgt sgt sgt mengenyangkan & program diet aku tergendala. xpe, demi mak, aku sanggup makan byk! hahahahahahah (haram aku mmg nak makan pon sbnanye)




kepada mak,
eju sayang sgt2 kat mak. mak penah ckp, mak
xsanggup nak tgk eju blajar jauh2
dr mak.
klu nak diikutkan hati, eju pon xsanggup
tinggalkan mak. ape2 pon, smoga mak

panjang umur & dpt teman eju smpai eju tua =)



3 pendapat bernas:

special wish buat mak ko yang comel

"selamat hari lahir yang ke-53 buat makcik yang comel.. semoge panjang umur & dimurahkan rezki yg melimpah2 & dikurniakan taufiq serta hidayah yang berpanjangan"

kekalkan kecomelan itu

=)

truly,
aiman (hebat)

ngeh3

creative la idea gantung kad tu..bgs2 huhu. Semoga pjg umo n murah rezeki :)

eju

aiman & fadh> insyaAllah eju smpaikan =)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino