My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

aku gila?
amirfazwan yg rase2nye kurang siuman sbb die tag aku sbg org gila yg ensem. huhuh.

3 perkara yang anda rasa gila
- tumbuk org bile rase geram
- orang offer nak belanja, pastu tolak
- tergedik-gedik depan orang ramai. x malu


3 perkara yang boleh buat anda gila
- bile ricardo kaka ade kat depan aku, senyum kat aku aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
- surf internet, xtau nak buat ape. asyik refresh page yg sama
- xde kredit tapi dapat byk msg. xleh nak reply


3 perkara gila anda pernah lakukan
- confess kat crush aku (aaaaaaaaaa siyes aku xkan buat lg. never!)
- pegi audition pertandingan nyanyi
- masa kat asrama, night walk dengan amanda & azza, bawak biskut tiger, pastu lari lintang pukang sebab guard nampak.

3 perkara gila anda teringin lakukan
- naik ke tingkat teratas klcc guna tangga
- bela sume jenis binatang kat 1 rumah khas, macam mini zoo.
- kahwin ngan ricardo kaka

3 perkara gila anda tidak akan lakukan
- minum arak, isap rokok, isap dadah
- bunuh diri
- bukak tudung (ramai kwn2 aku da buat.. aaaa..)

3 perkara gila yang mencuit hati bagi anda
- org puji aku ensem
- org buat lawak xjadi
- org pujuk aku walaupon aku xmrajuk.. hihihi


orang gila yang anda ingin tag:

1. arc (blog die dah makin gila =P)
2. khairi nairfan (bersin secara gile..hahah)
3. kakak (die ni mmg gile)
4. bihah (status die kat ym mmg gila =P)
5. aiman (kegilaan sama spt org di atas)
6. sapa2 yg lain yg gile, sile buat
8 pendapat bernas:

oh tidakkkkkkkk..
mengapa sume ni berlaku...


eju yg hensem bikin aku gila~

ARC

aik apsal I gile lak?hehe xsenang ar nak bikin skarang..lain masa okey..sabtu ke

First time aku dengar orang kata aku bersin secara "gile"...
hmmm....
Tak pernah terfikir pun ayat tu duwh ^^

eju

bihah> bihah!! jgn!! anda waras!!

arc> orait. but criusly, ur blog makin gile.hahahahah

khairi> hahaha.xpe2. kte sama2 geng bersin scara gile =P

ARC

mane ade gle?biase je =P

kalo aku bt.. aku gile?
xD

jap.jap.
eju pnah pegi audition nyanyi??
siyess??
dmne?
bile?
bagaimne?

eju

arc> hahah.ye la tu =P

aiman> err..yeah.haha

fawh> skolah nyer je.hahaha.. yg solo nyer xlepas, tp group nyer, eju dpt masok final ;)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino