My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

Akim AF7 tak dapat masuk OIAM


arini, bosan2 xde keje, aku gi merayau kat youtube, sesaje nak tgk vid akim af7.. woho smalam aku rase die berhak dpt nombo 2 do, tp nak wat cmne, sape suruh aku x afundi? klu aku afundi, konfem die juara trus. hahaha.. jimat kredit, jimat kredit.

bg aku aril tu suara xbrape nak power, cume die pandai wat persembahan je, plus, ensem. hohoh. xpe2 rezeki dia. lagipon akim da dapat motor sbijik, leh bawak aishah jalan2. hahaha.. tp siyes, aku rase diorg cam sesuai.

eh, lari dah dari topic td. aku merayau kat youtube, lalu tnampak la vid ni.. akim dpt top 60 mase nak masuk oiam tp xbjaya.. hohoh.

tp honestly, aku rase kualiti oiam lagi superb. tengokla final concert, mmg gempak habes. tomok, aweera, esther, 3-3 mcm bagusss gile persembahan diorg. konsert akhir af7 smalam aku dah menguap da, ngantok. mak ngan abah dah ttido da pon. kahkahkah
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino