My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

whatever will be, will be
aku risau.
sangat2 risau.
& menyebabkan aku kemurungan arini.

risau dgn masa depan aku.
dgn apa yg aku dah rancang.
dpt ke aku capai semua tu?
jpa scholarship, a-level in intec, then, fly to UK
path yg sungguh jelas.
tp.. berjayakah aku?

rancangan yg aku share dgn kwn aku, saau..
1 day before kitorang balik umah masing2,
die suruh potong rambut dia buat kali terakhir.
in case, lepas ni kitorang dah x jumpe lg.
mase tu mata dia berair.
& buatkan aku nak menangis jugak.
tp kitorang sama2 tahan air mata.
aku tau die jugak tgh imbas kenangan dulu.
spanjang 5 tahun kitorg berkawan.
dulu, aku la penyebab rambut die senget benget.
& kali terakhir aku potong rambut die tu,
die tersenyum tgk cermin lepas aku potong.
aku dpt rase, senyuman tu penuh makna..

huhu, saau..
arap2 kte sama2 dpt jumpe balik.
not in reunion, but in intec & UK

tp klu aku yg terkandas,
aku redha..
mungkin ade hikmah disebalik tu..
(mungkin aku dpt jumpe org lg ensem dr kaka ac milan. who knows? hahahaha)
aku mengharapkan asasi UM/UIA klu xdpt jpa..
tp klu asasi pilihan 1-4 x dpt, nmpaknye matrik perak la hala tuju aku..

que eju, eju
whatever will be, will be..
the future's not ours to see..
que eju, eju


4 pendapat bernas:

alah.. ejuu.. org akn carik ko laaa... goyang kaki pon leh dapat... duhh

eju doa byk2..Allah sntiasa bsma kita..
hope ape yg kita impikn 2 trcpai..
klo x dpt apa yg kita nk mayb Allah dh tntukn yg lbih baik utk kta..

eju..sape yg tak nak ko?ckp kat aku..HAHAHAHH XD
gerenti mesti ade yang nak ambik eju belajar dan keje..
doa banyak2..allah akan makbulkan doa hambanya betul2 nak keredhaannya..

ko yang terhensem..daripada yang terhensem.hahahahh .ingat tu wahai pengemar keju XD

eju

eyi> aku tgh goyang kaki la ni. xdpt2 pon.huhuh

kyna> huhuh.. moga2 dpt la..amin..

bihah> huhuh.. eju ensem. eju akan ingat kehensemanku ini. hoho

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino