My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

wakenabeb!!
ym pingbox kat sidebar blog wa ni menyebabkan wa dah kena banyak kali beb!! huhu... ade orang yg xde keje, pegi menyamar untuk kenakan aku. & smalam, saf kenakan aku habis2.. mmg aku dah menggigil, nak kluar air mata dah, rupenye kene tipu!!!!!! aaaaaargh..

aritu, ade sorang budak borak ngan aku kat shoutmix. die dapat pnb-engineering jugak.. tp, aku xtau identiti dia. die letak nama 'Curious'. pompuan/lelaki pon aku xtau. die kata, nanti jumpe kat wisma pnb je. huhu.. aku pon curious jugak nak tau die sape.. sbb, nnti klu jumpe, leh la tegur..


pastu, smalam, 'curious' ade masuk ym pingbox aku.. ape lagi, aku excited ar borak ngan dia. die kata dia dah start study a-levels sejak habis spm lagi. die cuakkan aku gile arh. die kata a-levels ni xleh main2. susah gile. sume orang da start study dah, aku je yang rilex lagi kat rumah. pastu, sume orang pandai2. die buat aku rase ketinggalan sgt2 dalam plajaran. last2 tu, aku cakap, aku rase cam xlayak pulak dpt pnb nih.

die kata, die ada kawan yg pandai gile. tp kawan die ni suka bergurau, pandai menipu jugak. die offer utk bagi ym kawan dia, so that aku leh mintak tolong klu ade apa2 yg xpaham.. skali last2 tu, die bagi email 'kawan' die tu,

nazha_91

cissss!!!!! saf punye keje!!!! rupa-rupanya dia dah baca kat shoutmix, pastu die kenakan aku. adessss.. aku dah menggigil-gigil gile doh masa borak ngan 'curious' tu.. sengal gile r saf!!!!!
ape2 pon, WAKENABEB!!!!! hahahahahahahaha =))

8 pendapat bernas:

adeh eju...

memang dowh senang kena tipu kalo guna pingbox!
haha~
so hati2 eju,kalo ada orang cantik kacau eju..
cantik xsampai hati lagi kacau eju stakat ni :P

eju

hahahahhaha..
next tym, klu ade org nama 'cantik', mesti eida!! hahahah..=D

wakakakak..terkena..lalalal..takleyblah..hohoohoh

haha..
eju...
sian ko!!!

eju

ripah a.k.a. cantik> hohoho ripah pon nak try kenakan eju gak =P

mira a.k.a. lawa> mira pon nyamar gak! huhu =P

hahak kelakar giler...
kejam seyh saf...
suka suki jea cuakkan org cmtuh...
saf neyh nk kena curik peralatan kebun dia kot br nk sedar..LOL

eju

hahahahaha.. peralatan kebun?? adesss...

hahahahahahahahaha!!! saf?spe tu..nk kenall....hehehe~

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino