My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

muke2 poyo yg ku rindu...

huwa.. lame dah x bukak facebook. arini tergerak lak hati ni nak bukak, aku pon usha tagged photos yg melambak.. terjumpe pic ni. huhuh.. made by hazirah.. pic muke2 classmates aku, kelas 5 amanah, budak2 pure science.. suke pic nih!! wlaupon tudung aku cam xbetul tym ni. hahaha..

skarang, sume dah ikut haluan masing2... huhu.. entah jumpe lagi ntah x. aku dah la malas nak gi reunion. ramai antara diorg yg tengah tunggu mara/jpa.. ade yang dah pegi UK, yg budak belah kanan skali, dua dari bawah tu.. anas ( atas skali, 2 dari kanan) , pon dapat pnb-engineering sama mcm aku... hoho nnti kene jumpe dia balik..

p/s: cube teka aku yg mane 1? hehehehe
7 pendapat bernas:

kawh yg pling kanan...bwh laki pkai spec uh...btul x?
eheeeee

muke yang paling xhensem sekali ko la tue,sepesen cam keju tue..
lalalalaa~~

eju

kiki>entahla..yg tu ke?

pene> aku ensem do.....

kakak> komen anda didelete sbb mengaibkan & menyakitkan hati

btol3.
kawh yg plg ensem skalik.
adek tgode.
awhh~
XDD

eleh.. x dpt terima hakikat r tu... hahahahaha

Dude

Biar ak teka lak, plg byk pimples kan yg putih2..Second row last

eju

enough of guessing.
aku yg 2nd row, paling kanan.

xyah komen lg,
komen selepas ni akan di delete.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino