My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

khas buat republic of 1991
err.. aku malu sbenarnye nak wat post ni.. hehe..
malu weh!!! serius!!

tp aku rase, aku ptt gitaw nape aku xmsk forum lg..
sbenarnye, aku x merajuk la.. aku cume sedih je. at first.

aritu, mase aku nak tekan 'log in' kat cb, tetibe aku nampak nama aku disebut2.. so, xjadi la aku tekan 'log in'. tekan 'refresh' je, nak tgk ape yg dibualkan.. rupa2nya, sikap aku x disenangi oleh bberapa org, & aku rase cam "alamak.. aku ni.. x disenangi ke kat sini?". camtula ape yg aku rase.. bukan pasal t-shirt pon, watpe nak marah psl tshirt kan? cam pelik je..hahahah.. aku cume sedih ar.. rase mcm org xsuke aku.... huhuh. sensitip jugak aku nih eik. hahahaha..


so.., itulah sbenarnye sbb die. simple jek. sedih, pastu malu la kan, nak masuk. huhuh.. pastu, arini tadi, aku pon join2 la discussion kat group 1991 fs.. ade borak2 pasal republic, pastu yana cakap kat aku:

dalam pikiran aku 'hohoh.. iye2 je diorg bharap aku kembali. wahahah'
lalu, aku pon masuk la republic sekejap.. tup tup, kebetulan nama aku masih disebut-sebut dlm cb.. kali ni, bukan sesuatu yg menyedihkan, tp mengharukan. hohoh.

eyi ckp die xde niat pon sbenarnye. yeke? die aje yg tau.. tp.. huhuh, ilex la eyi.. aku bukan marah ko pon, cume aku malu je nak masok republic balik..

sbenarnye, aku dah okey dah. cume... aku dah cakap 'g.o.o.d.b.y.e' kat republic, so, aku kene tunaikan janji. huhuh. nak masuk balik, tp malu+ego yg membuak-buak.

& terharu sgt2 bile terbaca perbualan diorg... uwaaaaaaaaaa ='( :
papepon, kawan2 republic 1991 ku, aku mmg sayaaaaaaaaaaaaaaaaaang sgt kat korang. tanpe korang, maybe idup aku bosan skit. heheh.

bihah, feeq, myra, wany, ripah, iza, death, selamat, fa, mira, afiq, eyi, pene, nad, eida, azrina, pqah, fawh, kyna, nurus, safwan, najwa, lizzy, aiman, amirfazwan, faiz, fahmi, wani, irfan, zeze, donut, amyny, asyraaf, gafar, liyana, wawan, vandetta, syeraazmi, tipah, dan lain2.. fuyooo byk jugak eik orang yg aku kenal from republic =D
sori klu ade nama yg ttinggal =(

tp disebabkan aku xboleh lg masuk forum, jgn la sombong2 ngan aku kat ym+blog+myspace. hope kite akan still keep in touch.. klu buat cf, invite la aku!!!!! huhuh.. aku xkan lupe korang sampai bile.. (korang tu je, yg maybe lupe aku..hahahahaha)

tengoklah. mungkin prasaan malu & ego akan hilang lepas aku dah masuk u nanti. *peace!!* =)

19 pendapat bernas:

yeah.
name aku ade dlm senarai.
hehe.

arap2 dpt jumpa eju kat republic lagi....huhux eju rindu kamu seyh!!!

mungkin aku tak tersenarai.
tp aku dpt merasakan kesedihan kau.

jge diri elok2..
:D

anda hebat dlm design t-shirt!
p.s:aku vote tee kau!haha

opss..nama aku xfemes lak..
ngeh3..mungkin aku jarang kat cb
btw aku mmg knal eju-ensem..
=p
kita msih belum berkesempatan lawan chess..huhu..
jangan sedey2 ya..

This comment has been removed by the author.

hho.

my name ader ! tq eju cz ingat jugak kat pqah..

eventho pqah byk x igt nama kat republic.huhu.

eju. chill dulu yep. :)

This comment has been removed by the author.

eju..wei balik la wei..huhuhu..
sanggup ko tgal budak comel kat cb sorang2?nnt sape nak ngurat aku kalo bukan budak hensem??

ala eju..yg eju ckp tak nak balik tu biar la..lupakan je..tapi bihah kalo leh..nak eju balik..please..aku ckp serius ni..

the republic jadi cacat tanpa eju..
u was part of it..and shall always be part of it..
the puzzle wont solve..without u!!!!even if u think u was only one pieces of it..

eju balik la..
please..

/me hug eju...

eju..wei balik la wei..huhuhu..
sanggup ko tgal budak comel kat cb sorang2?nnt sape nak ngurat aku kalo bukan budak hensem??

aku sebenarnya tak tahu kewudjudan kes ni wei..nape sume ni terjadi mase aku takde??mase aku hibernate..

ala eju..yg eju ckp tak nak balik tu biar la..lupakan je..tapi bihah kalo leh..nak eju balik..please..aku ckp serius ni..

republic jadi cacat tanpa eju..
u was part of it..and shall always be part of it..
the puzzle wont solve..without u!!!!even if u think u was only one pieces of it..

eju balik la..
please..

/me hug eju...

erkk~
eida tak tau hujung pangkal kisah ni sebab dah lama xon republic..
apa2 pun eju,betul kata bihah tu..

oke,kembalilah..:D

eju

fawh> mestila. acha septriasa tu =P

iza> uhuk2..tunggula bile eju da ready.hehe

syera> oops. nnti eju edit blek. wahaaa yeke? penat je syera vote, sbb x diambil kira. heheh

tipah>huhuh..sori2 nnti eju edit. lawan chess?? waaa anytime, babe!!

red> of cos igt.. ;P

bihah> sooooo sorry bihah.. actlly aku tgh boring gile skrg, xtau nak wat ape dgn tenet ni sbb slalunye lepak kat forum je.. hahahahah.. but, malu la nak msk balik. sbb aku kene pegang dgn kata2 aku.huhuh.. stupid gak la sbb terlepas ckp gudbye. & klu masuk balik, mcm pelik lak..

lgpon, cume less than a month je kte dpt bsama..11 mei, bihah da nak kene pegi matrik pon..sooo, baik bpisah skrg dr sedih di kemudian hari...cewahh =)

gonna miss u,babe. in fact, i'm missing u already =)

eju

huhuh.. eida.. xpela, nnti kte bpisah pon.. eida masuk matrik kan, 11 mei? so, aku rase baik aku jauhkan diri skit2 dr korg.klu x, nnti, lg sedeh.huhu

ejuuuuuuuuuuuuuuuu~

alaa eju...
tinggal bape2 kerat je lagi cuti nie..pasnie dah smbung blaja dah,dah xsempat nak jumpe,huhuhu... T_T

eju

ripah> ripahhhhhhhhhh~

pene> huhu..tu yg kene jarak2 kan diri awal2.baru x sedey sgt nnti.huhuh

eju....
kyna xtaw pa pe psal ni laa coz dh lma x msok forum..
btw kyna pon arap eju n forum ok2 laa lps nie..
kita sumer pon naty dh xlma coz naty msing2 bz kn..
so apa2 pn jgn laa lost cntct ek..
syang eju!!!!!

lahh eju.
nape nk kluar dr forum plak nih.
senang2 je eh.
tade2..
slg admin x kick..
kau masih di alu2kn disitu.
OK?

eju

kyna> insyaAllah..syg awak juge!! :'):

jaien> huhuh. xpela. eju da xmsk republic, tp still masuk chatroom yg baru uh. http://1991.thekomunis.com/ join la =)

EJU
aku sayang sama kamu!!!!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino