My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

jgn contohi lelaki ni...
*entry kali ni adalah sbg pengajaran kpd sume....

klu korang ade bace entry 'jangan mudah percaya lelaki' , kisah ni adelah pasal lelaki yg same.. (klik pd tajuk tu klu blum baca) ..

nenek aku crite kat mak aku, tgh malam semalam, ade dgr bunyik bising kat luar rumah, pastu nenek pon kluar sama dgn pak itam aku yg rumahnye sbelah umah nenek.

bunyik bising tu sbenarnya, ade beberapa org tgh blasah sorang laki ni (A), sbb A ni dalam cubaan merompak kawasan perumahan kat kampung tu.. dan A adalah org yg sama yg tlah mencabul kehormatan seorg pmpuan yg aku kenal.. Astaghfirullahulazim.. mmg teruk prangai si A nih.

die mmg ade byk rekod jenayah.

kete yg die guna pon sbenarnya kereta curik.. asal dari Melaka, & die pergi ke merata tempat utk operasi merompak... & die sbnarnya DAH ADA ISTERI! isterinye tu, wallahualam baik/xbaik, tp klu isteri die seorg yg baik, mmg kesian gile r kat dia sbb dpt suami camtu. makan minum x halal!


huhuhuh.. spandai2 tupai lompat, akhirnye jatuh gedebuk atas tanah jugak... jadi, jgnlah contohi lelaki ni.. byk dosa.. smakin jauh dr bau syurga.. INGATLAH!! hohohoh..
4 pendapat bernas:
eju

asal xde org nak komen ni? hahahahahahahah

jngn pndang kpd smua lelakiii... kami x salahhh... huhuhuhuhu

Hahaha, mesti ker semua posting yang eju wat kena komen? Hahaha.

owh, ingat! Ingat! Khairi ingat lagi cerita pasal tu!

soalan : Kawan eju tu kena mencabul kehormatan ke atau kena yang "tu". Sebab mencabul kehormatan dengan "tu" lain maksudnya. Mencabul tu sekadar meraba-raba sahaja, kalau yang "tu" paham teruslah takyah cakap. Hubungan kelamin dengan kelamin

eju

peace> aku suruh laki2 sekalian jgn contohi A je..aiseh!!

khairi> erk.. yeke? klu cmtu, pkataan paling sesuai, kene rogol.. ish...

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino