My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

girls stuff
tu gambar atas tu mata aku. hahahahahahha!! prasan... huhu. cantik sey mata die. cilok dari tenet je. aiseh. 5 bulan ni, keje aku dok makan, tido, tengok tv, menghadap pc. day in & day out. itu je la koje aku. aiyo. result nyer, bawah mata pon naik lebam.. eye bags pon menonjol. wohooo menyedihkan. ade sesapa hadapi masalah yg same? ni saje je nak kongsi produk2 kecantikan yg bagus & x bagus buat pompuan2 sekalian & xlupe juge, buat laki2 metrosexual. hahaha!!

dulu, aku gune fair & lovely. murah.. harga bawah RM10. tapiiiiii, xbagus!! jgn terpedaya dgn iklan fair & lovely. hohoh. bawah mata aku makin gelap ade laa.. 2 minggu kot aku gune, tp makin teruk jdnya.


pastu, aku try gune garnier. harga RM23.90.. dulu la, skrg xtau brape ringgit. bagus gak r... tp MAHAL! bg aku mahal la. skali beli, boleh la. ni dah abes, nak beli lagi, aiseh, abes duit poket aku... bagus, mmg bagus la.. *thumbs-up* skrg ni ade garnier baru. yg roll-on tu. cam best je.. tp hohoh. aku lg prefer beli produk murah, tp berkualiti.



ckp pasal murah, ni haaaa avon advanced eye perfector. RM 8.90 je weh!! dahla banyak isi die. leh guna sampai 2 tahun wooo... stakat ni baru 3 ari gune, tp leh rasa kesan dia. bagus!! seb baik kak ngah aku pengedar avon. senang nak beli. hahaha....


cakap sal jerawat lak.

aku syorkan korang gune la oxy.. oxy5 ke oxy10 ke.. oxy10 bagus, tp mase memule guna, mmg kulit terkopek sikit. tp jerawat hilang r. mmg bagus oxy nih. clean&clear lak x power sgt menentang jerawat. jgn gune, jgn gune. jerawat x ilang, do.. crius.

n produk kesygn aku is silkygirl!! klu pegi watsons ke guardian ke, aku jalan melepasi kawasan loreal, maybelline, trus pegi kat silkygirl. hohoh xsanggup aku nk tgk barang2 RM30+. cepat duit lesap.. silkygirl ni murah but amat berkualiti & sesuai utk teenagers! stakat ni, ni aje produk silkygirl yg aku ade:

wohooo aku mmg ske bincang sal produk2 nih =D
13 pendapat bernas:

kalo aku pakai nih msti lebey ensem

ngepem laa plok...
kawe xpakai2 gapo2 pom tetap macho..

ArM

same r cam kawe pene...
natural macho n hancho...lol

hoho.

blh la tu jadi sek ngedar avon etep. haha


n. blh la kte share our opinions.

*_*

be mine..
i like :D
sweet bangat :P

eju

eyi> metrosexual ke??

pene> aku terasa loya di tekak

arep> hancho..hahah. ko ensem do, arep. hahaha!!

red> alamak. xpaham la loghat klate red.. huhu..

eida> be mine sgt wangi kan!!

hoho.
eju,, fa cm nk try y tuk dark circle tu je.
hahahahhahaa.

eju

hahahhah.. try la try la. =)

eju..kita same geng la...
suke2..bende camni..

(so aku permpuan kan?hahahhahaha.aku normal kan?)

aku pun suke silky girl..dia cam berkualiti..
dan affordable..hohoho..

mksd red :

blh la tu turut serta menjadi pengedar / wakil avon ! huhu

ader potensi. hehe

dah try guna garnier roll on tapi mcm x berkesan jek..dah la mahal. RM24.99.

ohoh.
wey2
aku gne fair n luvly wey
yeke x bgos?
tp murah seyh.
huhuh.

eju

bihah> ohoh..bihah pompuan yg sgt2 normal. ske cosmetics, ske shopping..hahah!! yup2, silkygirl best!

red> oooo..baru paham. hehe!! ade tfikir gak sbnanye ;)

fadh> xbkesan?? hoho seb baik xbeli lagi

fawh> oops. xsure la klu brgn lain, tp yg utk under eye dark circle tu xbagus.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino