My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

dugaan keluarga...
bulan lepas & bulan ni, mmg byk kali ulang alik hospital.. one after another dugaan kluarga.. kesian kat nenek, byk risau..anak2 nenek masuk hospital.. lagila kesian kat pak-pak sedara & mak sedara yg kene masuk hospital.. tp, kesian mcm mana pun, berat mata memandang, berat lg bahu memikul.., kan?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
PAK ANDIK memula masuk hospital kat melaka sbb lutut kene operate.. mase balik ambik result spm kat kys, kebetulan skola aku tu kat melaka, terus je melawat pak andik kat hospital..

--------------------------------------------------------------------------------------------------
PAK SU pulak masuk hospital 3 minggu lepas sbb accident motor langgar lembu. mmg accident teruk, tulang punggung patah. skarang, poksu dah operate tulang punggung & lutut, masuk byk skru.. poksu terbaring je atas katil hospital.. duduk pon x boleh. dijangka poksu boleh duduk 3 bulan depan.. mmg kesian sgt tgk. poksu dah kurus mendadak skrg..

mmg terharu sgt semalam, bile anak2 poksu yg kecik2 ckp 'kenapa kita x tinggal rumah ayah?'.. hospital tu da jadi mcm 'rumah' pulak..

--------------------------------------------------------------------------------------------------
MAK CIK pulak masuk hospital harini sbb thyroid disease.. mmg agak lama dah makcik kene penyakit ni, tp makcik x teruskan makan ubat.. skrg symptoms die pon mule balik.. & makcik kene masuk hospital..

makcik adik-bradik mak yg paling rapat dgn mak..mak mmg risau dgn keadaan makcik.. so, esok, mak ngan abah ajak pegi tidur umah alang sminggu sbb nak jenguk makcik kat hospital yg dekat dgn rumah alang..
--------------------------------------------------------------------------------------------------

so.. i'll be off9 for a week!!

babai... maybe aku akan amek kesempatan ni utk kurangkan addiction aku pd internet ESPECIALLY forum 1991 yg sgt2 addictive.. hahaha!! okey, babai utk sminggu.. doakan pak2 & mak sedara aku sehat..
2 pendapat bernas:

banyak betul dugaan nenek tu, kiter doakan agar mereka2 cepat sembuh =)

eju...
sgt merindui kamu!!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino