My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

camne aku nak terus terang?
haih... cmne aku nak terus terang kat kekawan aku nih.. diorang slalu tumpang internet umah aku. aku xkisah.. aku lg sronok jumpe2 kekwn lama. TAPI mslhnye, pc aku ni kat tgh rumah. sume ahli keluarga aku nampak ape yg kitorang buat bile lalu lalang. & dpt dgr perbualan kitorang gak.

klu stakat cek2 kputusan permohonan tu xpe la, ni siap nak tukar layout myspace, main2 komen ngan laki2.. hmmm.. dah la angah aku tu anti myspace.. pastu, borak2 sal boyfriend dgn volume suara maximum.. haih.. bapak aku, abang2 aku tu dah la garang gile & anti bila cakap pasal laki2. adesss.. aku pon bknnye suke sgt pon bincang sal laki2. tp..... aku seriously xtau cmne nak ckp dgn diorg... huhuhu..

& aku kesal dgn tingkah laku diorg yg x salam mak abah aku pon bile datang. cam... entahla.. cmne nak ckp ek.. huhuhu.. pastu, bile parents aku tanye, jawab cam nak x nak je.. at least, hormat la parents aku........ show some respect..

cmne aku nak cakap eik ngan diorg? kang, jadi gaduh lak.......... aku xnak cmtu.. tulun aku.. ='(
14 pendapat bernas:

ko bagi link blog nih kat diaorg... hahaha

eju hensem..ko slowtalk je kat dorg..kalo dorg kwn ko mesti dorg paham..tp kalo dowg xpaham2 gak,ko lempang je laju2...haha

haah slowtalk jek..
cakap jek ape yg tersimpan kat lubuk ati ko..
bukan dengan nada ingin menyakiti or ape ke~
ko tego pun untuk kebaikna mereka gak

aiyyak...
kes berat nih...
terus terang jer ar

aiseymen..kritikal kes ni...
camne ya...

ko mulakan perbualan ngan ckp..
"sbarnya ade bende yg eju nak ckp..eju nak ckp skit boleh tak..jgn kecik hati eh..eju mtk maaf kalo bla3..tapi bla3"
kira slow talk baik2..macam mtk izin..

huhu..sian eju..
harap sume berjalan ngan lancar..
dan eju..be strong..beranikan diri..
YOSH!

bak kata zOuL_iMMe tu btol..slowtalk dgn diorang. Sblm diorang msk umah tu eju ckp dgn kwn2..salam mak abah aku dlu eh. Ms kt PC..eju ckp ngan diorang suh slowdown sket ms nk ckp. Nnt kacau org rmai kt situ. Mesti diorang leh phm.

eju

eyi> hohoh.mmpos jadi gadoh lak kang.huhu

zoul>slowtalk..hmmm...

ripah> tp cuak la nak slowtalk..huhuh

megat> cmne ek nak trus trg.......

bihah> huhuh. thanx for the ayat..insyaAllah eju cube......

fadh> huhuh.. good idea...

'woi takyah ah dtg umah aku main myspace siot.'

simple. direct. easy-peasy. harharhar.

eju

hohoh. serius x terpikir nak wat camtu! brilliant idea, arina!!!!!!! hahahaha

ArM

haha...
same cam member aq sorg neh...
mntg2 aq dh ade tenet kt umah, nk dtg je keje...
kalo nk dl lagu pe tu sume aq xkesah...
ni siap bleh carik awek lg kt mespes dier...
adess..
mmg ssh nk brtrus trg...
nsb baek die keje...
kalo xkeje aq rse mmg slalu dtg r...
kdg2 tu aq bg alsn adek aq nk maen...
xnk kaco mse diorg...lalala~

eju

masalahnye aku xde adek... =(
aku ade hamster je.
xkan nak ckp hamster aku nak main?
hahahahhahaha!!!!!!!!!!!

ArM

haha...
ckp mak ko tgh maen ke, bpk ko ke, akak ko ke...mne2 la...lol

ye la eju.
ko kna la pandai bg alasan
kalau aku aku suka perli
mmg teruk bunyinya
tp kdg2 ok pe
contohnya
bila derang sampai
ko g salam mak ko
kalau derang xsalam gak ko ckp la"eh aku sorg je ke yg salam??"ngeh3..
pastu kalau derang duk borak2 pasal boys
ckp la "weh2 abg aku dgr la.dy dtg xtau.."
dan sebagainya
berani?
cubalah..huhu

arep> hohoho..okey2 =D

tipah>ok eju try!! hahahaha cuak sbenanye ni...

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino