My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

baby boy =)
miley, hamster aku tu, dah beranak!!! dapat baby boy!!!!!!!!! yeay!! aku sangat2 hepi =D

tapikan. aku pelik. asal sekor je?? huhuhu.. aku tengok perut miley tu cam bunchit lagi je... tapi, tgh hari tu die beranak (dalam pukul 1), tunggu sampai malam xkeluar2 lagi pon. klu ade lagi babies dalam perut dia, harap2 diorg masih sihat & xlemas dlm tu.

yg sedihnye, baby boy ni cacat.. sebelah kaki die xde. xtaula sbb justin dah makan or mmg cacat semulajadi.. tp he's still cute!! memule, aku nak namakan die jesse (mcm jesse mccartney) tapi mak aku awal2 dah nak namakan dia CHUI, sempena nama anak marina (mentang2 arini last episode marina, tv3, 3.30pm) hahahaha.. tp aku okey je dgn nama tu. CHUI. hihi..

alololo...cute betul tgn chui terkuit-kuit.. =D

tgh menyusu..

dan disebabkan tokei pet shop pernah bagitau aku, kene asingkan bapak dia sebab takut bapak die makan anak, aku terpakse letak justin dalam perangkap tikus sbb takde sangkar lain. kesian btul aku tgk si justin tuh. tp.... sbg bapak yg bertanggungjawab, die kene berkorban skit la. kehkehkeh..

10 pendapat bernas:

wooo cute~
sian kat bapak dia..hahahaha XD

eju, apakah hamster ko keluarga hannah montana?
hahaha

lawak la seyh name..
kewl je..
justin mmg trukk..
hahaha

ak xleh thn ktawe..
tlg ak!!!
hahaha
nk guling2 dah ak ktawe nieyh..
hahahaha

tbe2 ak rse nk spam plak posto2 komen nieyh..
hahahha
wa..
tlg ak..
xleh benti ktawe..
helppp

hahahaha

eju

bihah> tula.kesian huhu

wanie> lol... miley tu nama penuh die miley kurus. justin lak justin tembamlake. substitute dr nama miley cyrus & justin timberlake. =)

tiber tak pernah tahu pun
bapak hamster pun boleh termakan anak dia?
waaaahhh, baru tahu fakta baru

hahahaa...lawak seyh! sngkar tikus.gle sedey~

idug chui tu cam aku lak rasa~lalalala

adess
mcm org bersalah lak si tembamlake uh
sian3..

khairi> hohoho.. mcm kucing la. bapak mkn anak. same je hamster pon..

saf> hohoho idung chui tu mancong doh..hahaha

tipah> tu r..kesian ouh!!

eju

testing

cute gler chui tu...hoho
tp cian kt justin...ngeeeeee

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino