My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

wei. bengong sey. sape tah pompuan ni, tetibe anta msg kat friendster, kata aku takut tua. aku 17 la, ngeng. 4 bulan lagi baru 18. ugh... asal la ramai org susah nak caya.. xcaya sgt? aku ade tunjuk ic kat blog aku lg 1 sbg bukti aku lahir pd tahun 1991: http://karyaeju.blogspot.com/2009/02/i-know-im-ugly.html

aku taw la aku ni hodoh, nmpak tua.. so? ade bg pape masalah kat org ke? aku bersyukur dgn diri aku. aku xkesah la aku ni hodoh ke, nmpak tua ke, xde org nak kat aku ke, yg penting, aku x susahkan hidup org pon kan?

haih.. mslhnye bukan sorg, ramai lak tu yg tegur aku cmni. apelaaaaa nasib.. ='(
15 pendapat bernas:

sabar2..
lawa pon... dorg jeles kot..
sbb muka diorang kot mcm budak2 kecik umor 5 thn masih mkn lollipop.. 2 r psl jeles..

N

diaorg maksudkan matured kot?? @ ada msalah dgn penglihatan..huhu..abaikan jer

wat dunno sje..
eju..
kter kn underage agi..
hahahaha

sabar sabar....

dorg kan dah perasan besar...

kite ni kechik ag. :)

ARC

hahaha eju2...
lain org len yg diorg nampak

eju cantik lor..jangan kutuk diri sendiri oke..
pedulikan mereka2 itu..



**alami benda yang sama dengan eju**

ko sangat hensem!!
sape kata ko tua~
meh aku kock die

/kick merynda

ngahahha..
cheer up gurl..

hohoho..
bt dunno kn senang..

lain kali ckp la..
"saya tak tua dan saya comel macam PANDA"
xD

ganbatte!

maybe dia maksudkan matured la..
xde ape la ju..
ko cun..
lek2..
jgn pk sgt..
wat dunno jer..

ejuuuuuuuu
bagi aku ko mmg lawa dan cun!!
pedulikan apa diorg ckp..
jgn biarkan kata2 diorg buat eju down!!

secara jujur..bihah selalu kagum ngan eju..
serba boleh,pandai..baik..
dan eju..paras rupa bukan segala-galanya..
yg penting akhlak eju..
so eju cheeer up..
sbb eju ade dua2..
YOSH!!!!!!!

hahahhahaha.... ckp ensem.. x kan org ckp cmtu nk terasa kot.... x ensem la marah2

rilekk aeju..
dun tensi2..
bior je diowg nk kater ape..

eju

alamak malunye!!
huhuhuh ramainye yg komen..
nway, thanx so much, korang.
aku tensyen sket smalam..haahahaha

aku lupe nak crite.
ade org yg aku xkenal bg photo komen 'muke ko cam beruk'
ngahahaha.. bengong.
wey, jgn gelakkan aku sey..hahahah!!
xpela. aku da xkesah..
cume kengkdg tensyen sket.. muahaha =D

aku p0n salu kne cam kawh ney.tensen gile.rse cm nk tampar.

Eju

walopon aku x knal ko..
ko juge x knal aku..
tp aku rase ko cun je..haha.. xde nmpk tue pon?

Aku rase orang yg kumen ko tu kne pkai glasses kot.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino