My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

which baju kurung??
aku da lame da cadang nak pakai baju kurung pahang warne kuning utk amek spm result. lgpon, baju tu bday present dprd mak abah. so pagi ni, aku try2 pakai tudung kuning, nak pilih style tudung (efet x? hahaha).. pastu..., skali pakai, aku tgk warne tudung dan warne kulit aku KONTRA NAK MAMPUIH! nooooo, ini x mungkin!!

aku dah gelap!!!!!!!

baru aku sedar btape gelapnye aku skarang. ni sume sbb amek lesen kete la nih... ish!! bukan tu aje,

jerawat pon sume berpakat nak kluar skarang

eeee!! dr awal2 dulu xnak kluar, nak sampai 12 mac ni la baru nak kluar. aku tensyen btul. hahaha.. last2, aku decide nak pakai baju kurung warne purple gelap. insyaAllah, aku nmpak putih skit bile pakai baju tu. ngahahaha

eh eh eh. nak taw x? bapak aku best gile arini!!! tetibe je hulur topup kat aku. abah kata 'nanti nak msg kawan2'. waaahhhhh abah mmg cool!!!! =)
1 pendapat bernas:

hah nk amek result tu jgn lupe tau ari tu ari ape??????? buzzzday kiter!!!!sedihnyer!!!!!!!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino