My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

test jpj..... LULUS!
pakcik yunus janji nak dtg pukul 7.30am... skali 7.15am dah smpai! mase tu aku tgh wat pelaburan saham..seb bek dah selesai. hahaha..

so awal sampai, bolehla aku practise jap kat jalan raye. pusing2 2 rounds.. skali, mase 2nd round tu, tersebutlah kisah.. mase kat tgh2 jalan, nak masuk simpang, (jalan nak naik bukit) enjin mati tetibe.. cube nak start balik, tp

enjin x boleh nak start kat tgh jalan.

pakcik tu suruh tarik hand break & kluar.. kat tgh2 jalan tu! aiseh...

kene la tolak kereta dr tgh2 jalan, masuk simpang..

dah masuk simpang tu, pakcik tu suruh aku tolak sengsorang sbb die nak try start enjin. seb bek depan tu ade turun bukit, senang sket nak tolak.. org lain tgk je, wat muke slambe!

inila org malaysia..sorang pon xnak tolong aku tolak kereta

dahla aku ni pompuan, sorg2 tolak kereta.seb baik aku ade kuasa superman.hahahah.. last2 kete tu turun bukit, bru enjin leh start...pastu, balik la kat skola memandu... dah ramai da org..jpj pon dah sampai 1 van.. alamak! org2 jpj sume dah tukar, bukan mcm last week.

kali ni, muke jpj sume garang2!!

xpe2..rileks je.hahaha.. aku pon menyelit di antara org2.. x boleh nak msuk dalam sbb sume krusi dah pnuh.. dah xde tmpat lain, tpakse la aku dok sebelah a gang of boys.. aiseh. wat muka slambe je ah. da xde tempat len.

pastu, ade sorang dlm geng tu, ramah la pulak. kate nak tgk borang yg aku pegang.. borang yg fail minggu lepas tu!! aiseh.. pastu die ckp,

"kau buat ape siot? ko drift eh??"

pastu, 1 geng tu gelakkan aku. arghhhhhh malu sey.. pastu, dtg sorang lagi, join the group.. laki yg over-peramah tu gi sebar berita kat die. aiseh... rase nak sepak je dia. seb baik pastu laju2 die ckp "weh, aku gurau je taw" ngahahah.. adela diorg ejek2 lagi.diorg gelak, aku ikut gelak je r.. haih.. pastu, ade tempat kosong, aku cpat2 larikan diri.

nak dipendekkan crite, smpaila giliran akuh... doa aku utk dpt jpj ensem x makbul..

aku dpt jpj pompuan+badan sihat+muka garang+masam cam limau sunkist

hahahah xbaik sey aku! tp memula aku masuk kete, aku bg salam.."assalamualaikum.." die masam je. x jawab pon.. (jawab dlm hati kot..) hahaha.. pastu bawak la kete, wat dek je.. seb baik xde pape halangan cam minggu lepas..(minggu lepas, ade motor nyibuk)

pastu, smpai kat simpng nk masuk balik kat impd, die suruh tukar gear 2 je. slama ni aku practise, aku berhenti dlu & guna gear 1. dahla aku kelam kabut, konfius nak tukar gear mane. aku pon tukar gear 1 mcm yg slalu aku practise. jpj tu ape lg? marah gile!!

pastu, die pangkah kat borang tu dgn pnuh prasaan

aku takut nak toleh. seb baikla die pangkah kat "guna gear bersesuaian" je.hahaha.. wlaupun aku kene marah, aku rase sayang tetibe kat jpj tu,

aku taw, disebalik muka garang, hati dia lembut!!

hahahah..aku LULUS!!!! 17/20 =)
10 pendapat bernas:

wah...
tahniah..
jom gi racing sesame...
(tapi kene lekat P le..)
haha

ouh tahniah ea.


Pasneh dh bley wat drift betol2 dh kn kn kn..? ehehehe =P

hahahahaha.. tolak ketee.. hahaha....
kengkawan aku penah kena tolak bas mampus kt trafffic light... lagi maluuu.. hhuhu

eju

amir>> jom jom. lekat sticker P. bangga sey..hahahaha

liquid>> thanx!=) tula pasal.hahahah

peace>> seb baik aku xmalu cam kwn2 ko.aiseh..

OI! AYAT SALAH NI!

limau sunkist tak masam!

N

aku taw, disebalik muka garang, hati dia lembut!! <--- ahah, mentang2 lulus,puji trus pgawai jpj tu yer =P

eju

arina>> masam la, naaa!! hahahah

N>> biase la... hahahah XD

huuuuu. tinggi markah dia dpt :p

ari tu, pijah dpt jpj yg hensem. lg skali, jgn jeles.

hahahaha.

nway, congrats :D

tahniah la awak!

eju

pijah>> chis. jpj ensem. hahahah

jude>> thx!! =)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino