My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

raja lawak pergi, af mari
huwaaaa akhirnye raja lawak da abes.. sepah juara.. sepah memang best, lawak, & layak dpt gelran raja lawak pon. tp aku lebey minat jihan =) aku rase die membanggekan kaum pompuan. hahahah.. bukan sbb tu jelah. aku suke sgt cara die yg confident, fun, suke senyum, byk ckp.. and she's pretty in her own way.. go go go jihan!


habes raja lawak, af la pulak.. aku tengok tirai af smalam.. n aku da jumpe orang yg aku nak sokong! akim. hahaha. reasons aku pilih dia, of cos sbb die cute ( cheh. hahahaha.. tp dalam gambar ni die xcute la), 2nd, sebab die sebaya aku (go 1991!!), dan sbb
suare die mmg sedap. die nyanyi lagu jason mraz-i'm yours tu mmg sedap banget!!! tp xtau la kan. kene tgk concert btul2. xtau la klu aku ubah fikiran pasni. hahaha


ps: selamat ari wanita sedunia!
3 pendapat bernas:

pqah sokong akim gak !!!

sbb sebaya n cute.

same la kita ...huhu

/me suka akim jugak!~

eju

go go go akim!!!!
sep2 red & eida! hehehe

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino