My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

QTI ?!??!!

petang smalam pakcik yunus kol aku, ckp esok ade qti.. qti tu ape siot?? aku xpnah taw sey qti tu ape..hahaha.. abes aku tanye sume org.. rupenye qti tu cam pre-test je.. tp aku cuak gak ar.. esoknye, pegila kat impd.. memule practise sendiri2, pastu, baru la bermulanya qti...

org yg jaga aku tu org cina.. garang.. die cakap menjerit2 je. pastu mase aku bawak naik bukit die jerit lagi. aram aku xde buat salah pon. pastu,

aku bisik kat diri sndiri, 'garang sey'

skali pakcik cina tu pandang aku smacam & cakap;

'garang ye? nanti kamu dapat jpj misai tebal baru tau'

aduuuui! die dengar ke??! aiseh.. malunye. aku tercakap kuat rupenye. xpe2. rileks je. bawak kete ke tempat parking. cis ramai orang. penuh. aku pon tunggu kat tepi tu. pastu pakcik cina tu suruh bawak ke tempat parking depan tu yg dah kosong. aku pon bawak dgn rileks nye. skali die jerit

'fail!! awak fail!! awak langgar line kuning! dah dah awak dah fail!'

ha????!???!??!!! noooo!!!!! fail? aiseh aku xprasan doh line kuning tu. slame ni aku redah selambe badak je, xde sape kisah pon? arggghhh!! xpela. bukan test jpj pon. hahahahahhaha. tp tensyen gak ah. stakat line kuning. aku power sey parking & 3 penjuru. cisssss.. benci je aku tgk borang ni :


xpelah. pastu buat ujian qti kat jalan lak. yg ni,

aku dapat pakcik yg cool gile babooooon!

aku lupe nak pasang tali pinggang, aku
x btulkan tempat duduk, aku x btulkan cermin, aku x uji wiper & lampu, redah je bawak kete, tapi die tande betul kat borang nih. wahhahhahahahahha syok!

x aci kan? kawan aku lg sorg fail kat jalan raya sbb lupe sume bnde nih.. tp disebabkan pakcik cool, aku lulus!!! hahahaha thanx pakcik cool =)

oh. arini baru la aku dpt tengok lesen L aku.
klu x pakcik yunus yg simpan wat pekasam dlm poket die. hahahahha lawak do tgk muke aku tersengih cam kerang bus.... eh x. cam kerang bau perfume nina ricci. hahahaha

7 pendapat bernas:

LOL! lawak gile pakcik apek tu..tergelak sorang2 kahkahkah..

pqah tak kena QTI tu. huhu.
my agent trus oke je. lagi co0l. hehe

hahaha...
dah lepas mesti rasa lega dah kan?
senang jer..
jgn chuak2...

eleh cakap jer kat apek tue..
khairi masa jpj jalan raya
dapat misai tebal tak takut pun...

misai tebal tak semestinya garang yer tak?
ihiks!

best gila dowh!!!!!!

eju

arina>> dah abes tu, ade ke pakcik apek tu halau kite.. hahaha sabar jela

red>> best r camtuh

khairi>> fuhhhh mmg lege..hahaha.. misai tebal nampak garang sey, crius! hahaha

ayne>> which part? yg apek tu terdgr kte ckp die garang? hahahahah

lesen L korang pki gambar passport ek..
tmpat aq diorang amik gamba..
tapi gamba xlawa langsung..
pki camera cap ayam kot..
dh arr bayar 10 hennget..siot btol...

eju

aku bersimpati ngan ko, fazwan. hahahahhaha.. same je pon klu pkai gmbar passport, buruk gak..huhuhu

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino