My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

penantian satu...ugh!!!!!!!!!!!
pak cik yunus da nyanyuk!!! ugh!!! aku taw mmg xbaik ckp camni tapi kesabaran aku ade hadnye & aku mmg tgh geram geram geram geram gile skarang ni!!!!!!

rabu lepas die janji ngan aku, sabtu pagi, pukul 8 practise bawak kete. aku siap suruh die ulang lg skali sbb nak konfemkan. aah, sabtu pagi, kul 8. arini, kul 7.45 aku da siap. tunggu tunggu punye tunggu, batang idong pon xnampak. pukul 8.30 x datang datang. aku call la die

'this is a voicemail service'

ffffff...ugh!!!! off fon la pulak. aku da panaz ni, pakcik yunus off fon. byk kali gak aku kol, asyek voicemail je. aku try telepon umah lak, istri die angkat

'pakcik yunus dah keluar'

& aku konfem gile bab* yg die lupe die da janji ngan aku.

1 jam aku tunggu & aku da xleh sabar lagi

mmg die lupe pon. dah la kol xboleh. mase aku bukak tudung balik, mmg sgt2 trase sakit hati. masalahnye, ni bukan 1st time pakcik yunus buat hal. aritu, tetibe je dtg depan umah kate ade janji tapi haram xde pon. aku mase tu tgh tido, kene bangun bersiap. selekeh gile. rabu lepas pon janji kul 8, tp lambat 20 minit.

mmg dah lame aku x rase segeram ni. & mmg arini sampai tahap boiling point. geram gile gile smpai menangis-nangis. sakit hati, taw x???!!!!

xtau la cmne aku nak face die pasni. ugh!

ps : astaghfirullahulazim.. mase ni aku tgh marah sgt. hmm ape2 pun yg pakcik yunus buat, die still cikgu yg ajar aku drive & aku kne hormat die =/

3 pendapat bernas:

sabar adalah separuh dr iman... dugaan jer tu

eju

hmm.. thanx. dah cool down dah ni =)

sabarla...
orang tua kann...

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino