My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

hampir accident
aku hidup lagi. sempurna anggota. xcacat. alhamdulillah!!!!!

sumenyer terjadi semase aku tgh bawak kete, nak balik lepas dah practise utk ujian jpj.. pakcik yunus ade dok sbelah aku. mase kat jalan raye tuh, aku nak tukar lorong kanan sbb jalan tu dari 2 lorong, nak jadi 1 lorong. aku pon bagi signal nak ke kanan.

skali kete dari blakang (kete mercedes, konon nak tunjok hebat) lajukan kete die, xbagi pluang aku nak alih ke kanan. tensi btul. mentang2 ade sign 'L' blakang kete aku. kete merc tu laju punye laju, skali die xsedar, kete depan die bagi signal nak masuk simpang.

pastu, bile kete depan dia tu tekan brake, die pusing stereng ke kiri, nak langgar aku!! naseb bek die sempat tekan brake. sikitttttt je lagi nak langgar aku. dgr bunyik tayar kete die
'eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek'


mmg extreme mnakutkan. that was so close!! pakcik yunus bukan main marah lg. pakcik yunus ckp, klu die langgar, memang salah dia. aku xsalah ape2. aku dah bagi signal ke kanan, kete depan dia pon dah bagi signal nak masuk simpang. spatutnye die bg aku chance masuk kanan. ish. dasar pemandu x berhemah tol!

ps: test jpj this upcoming monday. aku nak dpt lesen P!!! doakan aku!
2 pendapat bernas:

Patut driver mercedes tu amik balik lesen L balik..yup betul kata eju..memang pemandu x berhemal tol!

eju

kan kan??
ugh

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino