My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

buku ajaib~~~
mempersembahkan... buku ajaib!!~~

cewahh.. cam buku hikayat putera shazlan lak.. (aku tgk astro ceria, okeyyy) buku ni aku panggil 'buku ajaib' bukan sbb die leh tolong aku wat keje ke ape, tp die wat aku jadi cam org gile. buku ni leh wat aku tersengih, tergelak, monyok, masam, dll... hehehe.. sbnanye, buku ni ditempah khas oleh batch kitorang utk tulis kata2 semangat utk spm.. n arini, tergerak lak hati nak baca balik.. mcm2 prasaan aku rase bile bace balik. sedih, rindu, gembira, hiba, mcm2 ah.

n antara byk2 org yg tulis dlm buku nih, ade 3 orang yg kata2 diorg agak outstanding dr org2 lain... (kalau nak bace, klik pd gambar utk besarkan gambar)

#1 azza yg buat aku tergelak sorang2 cam org kurang sioman! =))






#2 ayne yg wat aku rase rindu sgt kat die.. lgpon, she's now dah jadi warganegara UK.. hope 2 see u there ayne! klu ade rezeki... =')





#3 saddam yg buat aku rase terharu.. weh, ko kawan aku 4ever, dam! =)



bile bace balik 1 buku tu, rase cam nak skolah balik lak.. uwaaaaaaa ='(
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino