My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

ujian undang2
hmm dah abes jawab. tengok jam. baru 5 minit. haih, lajunye aku buat. hahahahahaha. check balik. tukar 1 jawapan. check lagi. nak tukar ke xnak? takutla nak tukar. kang lagi banyak salah. org sebelah dah bdiri. melangkah keluar. aku toleh jer. eeish, budak zubir tu ade la. die lak masuk & dok sbelah aku. aku check lagi jawapan. ah, dah la tu. malas dah nak check. pastu tekan tgk results.

49/50

weeehooo!! hepi ke? sikit la.. sbnanye aku target 50. hahaha. sbb klu dpt 50, dpt baucer kfc.. xpela, teruskan boikot. ngahaha..

tunggu pakcik yunus kat depan kedai kek bersama 2org budak yang sama2 bawah didikan pakcik yunus. sorang zul, sorang kak dayah. nampak anjing. 2 ekor. sekor jantan, sekor betina. ah, geli nak cerita. cukup takat sini pasal anjing aku rase korang paham. hahaha..

sampai kat institut memandu. zul masuk kelas motor. kak dayah dah balik. tinggal aku. kene tunggu sampai pkul 12 utk kelas kereta. jumpe sorang budak. name die zulaikha. die best. gle. tp die tgh tunggu turn naik kereta.. orgnye baik & ramah. lagi 1, die cakap.

awak lawa la

sekali sekala kena puji. mestila kembang. aku nak jawab pe eh? gelak je la. hahahahaha..!

zulaikha nyer phone berbunyik. dah sampai die punye turn. aku pon sorang2 balik. terserempak lg ngan zubir. oh.. die amek lesen kete je rupenye. membuta atas sofa tunggu kul 12. haha

makcik2 yg sama2 amek lesen kereta ajak masuk bilik kuliah. aku ikut. yang lain2 pon ikut. zubir pon ikut. dah sume duduk. salah kelas. kelas motor lum abes. malu tapi kitorng xdimalukan.haha.. duduk jela join skali dgr. aiseh.

tujela arini. pasni tunggu lesen L siap baru leh buat amali. bawak kete pulak. cmne ni? aku xpnah bawak kete weh. hentam je r nanti.

3 pendapat bernas:

hahahah lawak lawak..

alamak test tu camne aa? kene study ke? buat kpp december, tapi smpai skrg test x buat..hahah

eju

fushh..lame tu arina.. hahahaha.. ni ade a few tips:

1.xyah bace abes buku kpp pon xpe asalkan try buat latihan dlm buku lg 1 tu. soalan die sbijik je...

2. tips ni yg paling best. klu nak semak & nak lambatkan mase, right click kat mane2, then, 1 window akan kluar. mase tu timer akan stop. ;)

kte ade contoh2 soalan jpj kat dlm comp ni. klu nak practice jwb, mintak je =)

wahaha, sgt terer, 49/50 tu..hoh0ho..congratz congratz..n mmg kamu lawa pun, harus kembang ok, oh0hoh~

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino