My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

pisat2 bawak kete...
pukul 3. aku tgh tido dgn nyenyak.
zzzzzzz.. aku lupe aku mimpi ape tp skarang aku tgh mimpi..

eju!! bangun!! pakcik yunus ade depan rumah, tgh tunggu!!

mak jerit. aku ni tgh mimpi ke ape? mimpi kot.. biar betul. selasa aritu pakcik tu ckp die akan talipon. bile mase die ckp khamis? 'eju!! xingat ke pakcik tu cakap harini bawak kete??' jerit mak lg. ape? nooo! crius x! ish. nak xnak, aku bangkit, pisat2, bersiap pakai hentam je.

tudung x gosok, baju x tukar, muka x bedak

sejak aku darjah 6, X PERNAH aku keluar rumah x gosok tudung. gile sey. selekeh gile arini. mak ckp,


alah. kat dalam kete je. xde sape nak tengok pon.

hahahha.. walaupon kate2 mak berbaur sindiran, tp btul gak ah.. kat dlm kete je, kan. lgpon seb bek arini hujan, so, org xnmpak sgt diriku yg selekeh nih. uwaaaaa ='(

eh. aku dah pro sey. parking lulus, 3pointer lulus, bukit lulus. 3 rounds aku buat smooth je. cewahh.. naik bukit lg skali, pakcik kat atas bukit tu puji.. 'wah, bagus ye awak.. betul2 atas line kuning.'

aku ni pantang kena puji

skali naik bukit utk kali ke4, fail. 3x. hahahah.. naseb bek pakcik yg puji tadi dah xde. malu je.hahahaha..

tuje pon yg jadik arini. arap2 pakcik tu x lupe lagi nak call nanti. aku xmo jadi selekeh lg. cukop la sehari.

1 pendapat bernas:

hehehe..lain kali pesan kart pak cik tu suh jangan puji, nnt tak jadi~ ngeh ngeh~

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino