My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

karnival jom heboh!!
jom jom jom jom.. jom heboh heboh..

cheh, nyanyi plak. aku xpnah sey gi karnival jom heboh ni.. parents aku bkn jenis yg suka pesta2 org ramai ni. tp arini, angah & isteri ajak aku join gi jom heboh kat mitc, ayer keroh. waaaaaa bestnye!!

sampai2 je, dpt parking best, kat parking lot hotel ancasa.. dekat je nak jalan kaki. 1st, kitorang gi kat khemah whi. ade mariah tunku sabri, & pengacara2 whi.. aku xbrape kenal. pastu, gi kat tv3 kids, ade danny x-factor.. die nmpak lain skit sbb pakai sunglasses+cap+berjambang.

ni haa danny x-factor..

pastu, gi kat khemah majalah 3, kebetulan tgh on air.. ade nurul syuhada nurul ain.. she's soooooooo pretty!! weh, nmpak aku dalam tv? aku tgh tgkap gmbar ms tgh on air sey.hahaha

she looks sooo pretty dari dekat =)

pastu gi kat khemah lestary/aksi tv3.. aku rase cam nak jerit je tgk ade iqram dinzly!!!!!!! die sgt ensem dr dekat.. die jd pengacara kat khemah ni. asyik gerak kiri kanan, susah nak tgkap gambar die. fuhh..

pastu, die ade kasi chance tgkap gmbar, tp kena bayar rm2 utk tabung bersamamu.. kak ngah nak pegi, aku pon ikut skali. tp rupenye tgkap gambar dgn barisan plakon rasukan ablasa je.. tu pon, almy dania dah blah gi mane tah. xpe r asalkan dpt tgkp gmbr sbelah fouziah ghouse..=)

aku pon ade blakon dlm rasukan ablasa gak tau.. jgn main2.. hahaha

pastu, kitorang gi makan.. sbelah tu ade rumah hantu keliwon.. rm2 je utk masuk.. tp kakngah & angah xnak msk.. xkan aku nak msk sengsorang kot. cuak sey. xpe2 gi makan dulu. angah blanje mkn kat hotel ancasa.. blakang tu ade ikhwan, pengacara remaja utk slot gadget.. sempat snap gmbr die.hehehe

ikhwan pengacare remaja tgh mkn

kak ngah nak jugak tgkap gmbar dgn iqram dinzly.. so, kitorang jalan balik utk 2nd round. PERFECT TIMING, semua artis nak gi makan, so bertembung je kat jalan tu, mintak tgkap gmbar =)

ni pengacara nona.. ape name die? hahahah

believe it or not, iqram dinzly yg mintak nak tgkp gambar ngan aku.hahahahhahahahahha

& sempat tgkap gambar ngan fouziah ghouse gak.. she's sooooooo pretty & friendly.. =D
xmacam dlm crite spa q..hahaha

lepas tgkap gmbr ngan fouziah ghouse, aku salam die. pastu die ckp 'eh, gelang kite same la..!' pastu, kitorang dekatkan kitorang nye gelang & gelak sesama.. heheh comel je die..

bergambar dgn kakngah kat pintu gerbang jom heboh

baju kuning ni, angah blanja.. baju my tv3 beli sendiri.. cantikkan baju my tv3? tp baju kuning tu org tu silap bagi size L.. so, aku ingat nak bagi kat akak ah.. (kak, sronok la tu dapat tshirt? hahahahah)
5 pendapat bernas:

baju tv3 tu lawa! suke suke!

serius... cmtik giler bju tv3 tu.. nk rembat gak la... pinjam leh????????

hoho~~
si eric tu jr. aku~~~~

nak jumpe jgak ngan kak jiah tu!!
haha!!

erk..jelesnyeee leh gmbr ngan iqram..hoho~~

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino