My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

benci bukit itu
kring...kring..
eju : hello?
pakcik: wati! hari ni ye, pukul 3
eju : err....... o...kay..
tut...tut...

aiseh.. xde angin, xde tsunami, tetibe je call, ckp belajar drive ptg ni..adui... xpela.. terima je. pukul 3 pakcik tu sampai. pastu tukar tempat, bagi aku bawak sendiri ke institut memandu. xpelah. hentam je. ni baru 2nd time aku drive. sampai kat highway, aku nak pecahkan rekod yg aku buat mase 1st time drive. aku tekan minyak, bagi laju sampai

100 km/jam

aku ingat nak buat sampai btul2 had laju, 110 tapi takut pakcik tu sedar laju sgt. xpe, lain kali la. sampai kat tol, pakcik tu cakap, haa tekan brake. aku pon tekan la. sekali

laa.. tak sampai kat tol lagi wati...awal sgt brake..

adui.. pakcik yg suruh, aku brake je la.. hahaha.. xpe2.. aku bawak ke depan sikit, slow2, pastu bayar kat akak yg jaga tol tu.

tersengih je akak tu.. cam perli je..

hahaha naseb baik la akak..klu abang, lagi malu weh! hahaha..
sampai kat litar institut memandu, aku blajar parking.. ni la part paling senang, tp paling penat.. pakcik tu suruh pusing stereng abis2..

mak aih..babun berat stereng ni.

sampai melecet jari aku memusingnye. pakcik tu pegi gelakkan aku lak. dia kata

kurus jugak anak encik jamil ni karang.

mmg trase kurus pon. ntah2 2kg lemak kat tgn dah tbakar sbb pusing stereng.hahaha.. pastu blajar naik bukit.. mule la kebencian yg meluap2 pada sang bukit sbb aku asyik fail je.

asal naik bukit je, enjin mati

pakcik tu pon mule la start suis bebelan dia.. aiseh..hahahah..ish, asal la susah sgt nak naik bukit ni.. xpela.. next time, cube lagi.. tp nasib aku arini baik sbb byk traffic light warne ijau.. weeehoooo!

xsabar lak nak tunggu khamis depan. next driving lesson. =)
1 pendapat bernas:

ala.. bukit? kacang jerr..hahahaa

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino