My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

bday party & kenduri
semalam, sabtu bday umar, anak along. da genap 5 tahun dah budak ensem nih. ade buat party sesama family.. sedap gile doh kek coklat+stroberi. hahahahhahah..nampaknye..,

program diet terpaksa dibatalkan sementara

tengokla tu si umar. comel btul. along&kaklong kata, sejak smalam die asyek suroh belikan cake.hahahah..


bukak hadiah lak.. aku join adiah mak abah je sbb beg duit dah kering..hahahah.. umar byk dpt adiah buku cerita.. menimbun2! mentang2 dh masuk tadika..hahahah.. pastu die dpt poster colour+drawing block+palette+brush 2 set! sbb angah & along terbagi adiah same.. aiseh.. nmpaknye pasni, 1 famili kena bincang nak bg adiah ape.., kang takut tersama..


malam tu, pegi tolong2 kat rumah mertua angah utk kenduri akikah.. tolong isi2 gula2+surah yasin+bunga telur dlm beg. tuje la. pastu balik.. esoknye, berlangsung la kenduri akikah... sekali lagi,

program diet ditunda lagi sbb ade makanan bez2

kambing 2 ekor kena sembelih. sekor bob, sekor lat. diorg adik bradik. aku xtau la yg masuk perut aku ni bob/lat. tp yg penting, aku kena cirit birit arini. aduuuuuuuui.. kluar masuk toilet je. maybe sbb jarang mkn daging kambing kot. aku tgk org lain okey je.


ni haaa gmbar zaim bukhary, anak angah kena cukur jambul.. ensem kan die?
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino