My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

tags dari arc
tags from arc!!

1. Go to your photo folder in your computer
2. Go to the 6th folder of photos
3. Go to the 6th picture in that folder
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged


noooo!!! malunye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku nak main tipu, tapi rase cam xbaik lak main tipu.. huwaaaa asal la gambar ni yg no.6?? hahahha.. gambar ni aku sesaje memain ngan amanda.. mase ni tgh ade bbq party.. aku & manda tgh bosan.. yucks, man..geli aku tgk gambar nih. hahahahha


Caranya begini ;
1. Tangkap @ sertakan 3 gambar anda yang anda rasakan paling seksi
2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan.Mungkin anda rasa senyuman anda
masa itu seksi. Sertakan!!
3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi bagi anda.

4. Tag rakan-rakan anda yang seksi.
5. Selamat berseksi

gambar ni paling seksi kot. walaupon tahap seksi 0.001/100.. hahaha.. sbb ape eh aku rase seksi? sbb pemandangan yg seksi kot.. kat pantai gitu.. hahahahahha..

alahai malunye.seksi ke? xpon.. ahahahaha.. tp ade la org2 ckp aku nampak cun & comel dm gmbr nih. wahahahhahahahahahhaha tergelak aku. cam poyo je muke aku tuh.

aku xde gambar seksi sey.. hahahah.. gmbar ni aku rase tahap seksi -0.01, kire byk la jugak kan tu? hahahha.. kwn aku kate gmbar ni aku nampak cam ala2 gypsy. hahahha.. ade lak yg kate aku nmpak cam heliza af tuh. uwekkk xmo aku. hhahahahah.. (xde rupe pon actlly)

ok lah. tagging.........., kwn2 ku yg seksi2 belaka..:

arina la yg paling sexy! hahaha
kakak
fa
areefah
myra
eida
liyana
tomato
redbirdfe
habib
safwan
amirfazwan
death
khairinairfan
adeh.. kesimpulannye, sume budak2 1991 & all my followers. sile buat eh =)






karnival jom heboh!!
jom jom jom jom.. jom heboh heboh..

cheh, nyanyi plak. aku xpnah sey gi karnival jom heboh ni.. parents aku bkn jenis yg suka pesta2 org ramai ni. tp arini, angah & isteri ajak aku join gi jom heboh kat mitc, ayer keroh. waaaaaa bestnye!!

sampai2 je, dpt parking best, kat parking lot hotel ancasa.. dekat je nak jalan kaki. 1st, kitorang gi kat khemah whi. ade mariah tunku sabri, & pengacara2 whi.. aku xbrape kenal. pastu, gi kat tv3 kids, ade danny x-factor.. die nmpak lain skit sbb pakai sunglasses+cap+berjambang.

ni haa danny x-factor..

pastu, gi kat khemah majalah 3, kebetulan tgh on air.. ade nurul syuhada nurul ain.. she's soooooooo pretty!! weh, nmpak aku dalam tv? aku tgh tgkap gmbar ms tgh on air sey.hahaha

she looks sooo pretty dari dekat =)

pastu gi kat khemah lestary/aksi tv3.. aku rase cam nak jerit je tgk ade iqram dinzly!!!!!!! die sgt ensem dr dekat.. die jd pengacara kat khemah ni. asyik gerak kiri kanan, susah nak tgkap gambar die. fuhh..

pastu, die ade kasi chance tgkap gmbar, tp kena bayar rm2 utk tabung bersamamu.. kak ngah nak pegi, aku pon ikut skali. tp rupenye tgkap gambar dgn barisan plakon rasukan ablasa je.. tu pon, almy dania dah blah gi mane tah. xpe r asalkan dpt tgkp gmbr sbelah fouziah ghouse..=)

aku pon ade blakon dlm rasukan ablasa gak tau.. jgn main2.. hahaha

pastu, kitorang gi makan.. sbelah tu ade rumah hantu keliwon.. rm2 je utk masuk.. tp kakngah & angah xnak msk.. xkan aku nak msk sengsorang kot. cuak sey. xpe2 gi makan dulu. angah blanje mkn kat hotel ancasa.. blakang tu ade ikhwan, pengacara remaja utk slot gadget.. sempat snap gmbr die.hehehe

ikhwan pengacare remaja tgh mkn

kak ngah nak jugak tgkap gmbar dgn iqram dinzly.. so, kitorang jalan balik utk 2nd round. PERFECT TIMING, semua artis nak gi makan, so bertembung je kat jalan tu, mintak tgkap gmbar =)

ni pengacara nona.. ape name die? hahahah

believe it or not, iqram dinzly yg mintak nak tgkp gambar ngan aku.hahahahhahahahahha

& sempat tgkap gambar ngan fouziah ghouse gak.. she's sooooooo pretty & friendly.. =D
xmacam dlm crite spa q..hahaha

lepas tgkap gmbr ngan fouziah ghouse, aku salam die. pastu die ckp 'eh, gelang kite same la..!' pastu, kitorang dekatkan kitorang nye gelang & gelak sesama.. heheh comel je die..

bergambar dgn kakngah kat pintu gerbang jom heboh

baju kuning ni, angah blanja.. baju my tv3 beli sendiri.. cantikkan baju my tv3? tp baju kuning tu org tu silap bagi size L.. so, aku ingat nak bagi kat akak ah.. (kak, sronok la tu dapat tshirt? hahahahah)
pisat2 bawak kete...
pukul 3. aku tgh tido dgn nyenyak.
zzzzzzz.. aku lupe aku mimpi ape tp skarang aku tgh mimpi..

eju!! bangun!! pakcik yunus ade depan rumah, tgh tunggu!!

mak jerit. aku ni tgh mimpi ke ape? mimpi kot.. biar betul. selasa aritu pakcik tu ckp die akan talipon. bile mase die ckp khamis? 'eju!! xingat ke pakcik tu cakap harini bawak kete??' jerit mak lg. ape? nooo! crius x! ish. nak xnak, aku bangkit, pisat2, bersiap pakai hentam je.

tudung x gosok, baju x tukar, muka x bedak

sejak aku darjah 6, X PERNAH aku keluar rumah x gosok tudung. gile sey. selekeh gile arini. mak ckp,


alah. kat dalam kete je. xde sape nak tengok pon.

hahahha.. walaupon kate2 mak berbaur sindiran, tp btul gak ah.. kat dlm kete je, kan. lgpon seb bek arini hujan, so, org xnmpak sgt diriku yg selekeh nih. uwaaaaa ='(

eh. aku dah pro sey. parking lulus, 3pointer lulus, bukit lulus. 3 rounds aku buat smooth je. cewahh.. naik bukit lg skali, pakcik kat atas bukit tu puji.. 'wah, bagus ye awak.. betul2 atas line kuning.'

aku ni pantang kena puji

skali naik bukit utk kali ke4, fail. 3x. hahahah.. naseb bek pakcik yg puji tadi dah xde. malu je.hahahaha..

tuje pon yg jadik arini. arap2 pakcik tu x lupe lagi nak call nanti. aku xmo jadi selekeh lg. cukop la sehari.

tags
taggy from myra kiut

“Rules : Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it’s because I want to know more about you.”


1. i love pple calling me eju
2. i love keju
3. i love my hamsters
4. nak jadi architect femes
5. nak bukak architecture firm
6. habit gigit kuku
7. nak bina eju's triplet tower
8. nak bukak skola anak yatim
9. nak bukak boutique
10. nak design baju
11. suke lukes
12. suke on9 ari2
13. pipi tembam
14. perasan ensem
15. sensitif tp cpat elok
16. xsuke buat tag byk2
17. on off pakai spec
18. xsuke org poyo
19. suke org yg jaga mulut
20. xsuke org mulut laser
21. suke tido
22. suke mskn mak
23. clumsy at times
24. tgh sakit tulang skrg
25. gembira sbb da ckup 25

tagging....:

~kakakku
~tomato msm
~arinaaaa
~khairi nairfan
~amirfazwan
~safwan
~redbirdfe
~habib
~ko pon buatla skali


taggy from khairi nairfan pdmate

1. Do you think you're hot?
no i'm not. but i'm cool

2. Upload a favourite picture of you.


3. Why do you like that picture?
sbb aku nampak ensem & macho

4. When was the last time you ate pizza?
xingat. lame sey da xmakan

5. The last song you listened to?
arctic monkeys-mardy bum (duh..lagu kat blog aku ni)

6. What are you doing now besides this?
chatting dgn felicia foo chui yi

7. What name would you prefer than this?
ejumawati

Those who will be tagged:
1. kakak gedik
2. myra
3. arinaaa
4. areefah
5.eida

8. Who is No 1?
my sister. eh, akak jgn lupe buat tag ni tau. ish.

9. No 3 is having relationship with?
arina, ko still dgn benji madden ke? da lame xikut perkembgn hollywood.hahaha
(arina=paris hilton)


10. Say something about no 5.
kawan 1991 yg ramah & baik orgnye =)

11. How about no 4?
pekerja setia daily fresh =P kwn 1991 gak

12. Who is no 2?
pon kwn 1991. die yg bagi taggy kat atas tuh..hehehe


langgar tembok
aritu aku lupe nak crite sal hari ke3 bawak kete.. so arini, aku sekalikan dgn hari ke4 la.

hari ke3
btul ape org tua2 cakap.. benci2 lame2 sayang.. dulu aku ade ckp yg aku benci bukit bonggol gedik kat litar institut memandu pd tu, tp arini, aku da start sayang bukit comel kiut tu. hehehe.. sbb ape? of cos la sbb aku dah terer bawak kete naik bukit tu!!! cewaaaaaahh.. ngeh3..

camni kisah die. pas aku buat 3pointer dgn bantuan pakcik yunus, pakcik yunus kuar dari kete suruh aku bawak sndiri ke bukit. what??!!!?? noooo!! aku pon merayu ah dgn muke seposen aku ni,

pakcik... duduk lah balik pakcik.. kesian kat saya, kang accident kang

'laaa..kan pakcik dah ajar. dah dah. pergi bawak. dah' pakcik tu cakap, pastu melulu je pergi tempat len, borak ngan kawan die. aiseh. die ni. aduuui.. xpela try je ah. pastu aku pon bawak la slow2 kat bukit. kat sbelah ade kete. aku stop xsampai line kuning kat puncak bukit tu. so kena la bawak turun balik. kete sbelah pon same je kes cam aku. pastu bile nak naik balik, enjin mati. kete sbelah pon enjin mati. tp kete sbelah ade instructor. instructor tu ckp

alah sweetnye korang ni.. same2 turun, same2 enjin mati

hahaha malu sey. aku tersengih je cam kerang busuk, buat muke cool. tp bile kete start, mati balik. start, mati balik. dah la kete terhenggut-henggut. maluuuu nyeeee..
tp xpe. blajar dr kesilapan. last2 aku pon dah terer.. hehehe..

tapi tapi tapi.. 3pointer lak x lulus. pakcik tu dah dok melepak borak2 ngan kwn die tinggalkan aku terkial2 bawak kete ni. ms nak buat 3pointer tu,

GEDEBUK!! kete melambung sbb terlanggar tembok

ingatkan dah selamat. skali...

GEDEBUK!! tayar blakang lak langgar tembok

pakcik tu pon jerit

WOOOOOOOOOOOOOOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cepat2 aku menyorok bawah stereng sbb sume org pandang.. aduuuuui..
okey la. tamat hari ke3. xnak crite yg slanjutnye sbb hari ni penuh kemaluan. eh, maksud aku, arini aku malu gileeee baboooon.. =(

hari ke4
sbenarnye arini aku langgar tembok LAGI. tp naseb baik pakcik tu tgh pandang tempat lain.

skali pakcik tu toleh, aku pon buat muke selamba rock je.hahahah..

tp 3pointer dah makin lulus.. alhamdulillah.. pakcik tu pon dah suro aku bawak kat jalan no.3 utk test JPJ nnti.. =)


bday party & kenduri
semalam, sabtu bday umar, anak along. da genap 5 tahun dah budak ensem nih. ade buat party sesama family.. sedap gile doh kek coklat+stroberi. hahahahhahah..nampaknye..,

program diet terpaksa dibatalkan sementara

tengokla tu si umar. comel btul. along&kaklong kata, sejak smalam die asyek suroh belikan cake.hahahah..


bukak hadiah lak.. aku join adiah mak abah je sbb beg duit dah kering..hahahah.. umar byk dpt adiah buku cerita.. menimbun2! mentang2 dh masuk tadika..hahahah.. pastu die dpt poster colour+drawing block+palette+brush 2 set! sbb angah & along terbagi adiah same.. aiseh.. nmpaknye pasni, 1 famili kena bincang nak bg adiah ape.., kang takut tersama..


malam tu, pegi tolong2 kat rumah mertua angah utk kenduri akikah.. tolong isi2 gula2+surah yasin+bunga telur dlm beg. tuje la. pastu balik.. esoknye, berlangsung la kenduri akikah... sekali lagi,

program diet ditunda lagi sbb ade makanan bez2

kambing 2 ekor kena sembelih. sekor bob, sekor lat. diorg adik bradik. aku xtau la yg masuk perut aku ni bob/lat. tp yg penting, aku kena cirit birit arini. aduuuuuuuui.. kluar masuk toilet je. maybe sbb jarang mkn daging kambing kot. aku tgk org lain okey je.


ni haaa gmbar zaim bukhary, anak angah kena cukur jambul.. ensem kan die?
eju's extreme diet program
aku meneliti cermin itu. gosok mata, gosok mata, & gosok mate lagi. tengok cermin balik. lalu aku cubit lemak kat lengan. aduuuuuuuuuui, sakit!! nmpaknye ini bukan 1 mimpi. alamak ini tidak mungkin!

aku nampak mcm giant dalam crite doraemon!

aiseh. sedih gle. aku dah melebar tahap max. aritu aku gi timbang kat billion mall. berat aku..

naik 2kg!

fakta ni je pon dah ckup buat aku rasa teruk.. tmbah pulak ngan nyonya jiran sbelah rumah. aku tgh lepak2 ngan mak depan pagar. irup udare segar pagi2. skali nyonya tu tegur

amoi sulah nampak makin timbam

ha? no!! aku tak dpt sembunyikan prasaan aku lagi. kening diangkat smpai 5cm ke atas. nyonya tu sambung lagi.

alitu masa balik aslama, nampak kulus.. okay la timbam sikit..

uwaaaaa!! mane ade okey... menembam? nightmare yg paling truk! tp ni bukan nightmare..ni realiti!! pastu, akak aku pon ade tgur gak mase dia balik umah.

eeeee, eju dah gemuk

air mata jatuh bercucuran.. ceh mane ade. drama je. tapi sakit hati ar. mane boleh! cmne nak ambik spm results nnti? nnti kena perli ngan kekawan! noooo!
so, aku pon menanam azam. utk berdiet. xkan terjadi lg diet hangat2 taik hamster cam selalu. slalunye aku akan cakap kat diri sndiri;

arini last makan banyak. esok start diet.

ayat ni berulang2 pada hari2 berikutnya..ngahahahahhahah.. tapi kali ni xkan lagi. aku betul2 crius. lgpon bulan depan nak amek spm results. kena nmpak lawa. hahahaha! so, smenjak semalam, aku dah start

makan seciput nasik & seciput lauk. sekali sehari.

yeah!! setakat ni berjaya. cheh, baru semlm start.hahaha.. okey lah. doakan aku bjaya menrunkan 2kg & kg-kg yang lain juge.. amin..........!!

benci bukit itu
kring...kring..
eju : hello?
pakcik: wati! hari ni ye, pukul 3
eju : err....... o...kay..
tut...tut...

aiseh.. xde angin, xde tsunami, tetibe je call, ckp belajar drive ptg ni..adui... xpela.. terima je. pukul 3 pakcik tu sampai. pastu tukar tempat, bagi aku bawak sendiri ke institut memandu. xpelah. hentam je. ni baru 2nd time aku drive. sampai kat highway, aku nak pecahkan rekod yg aku buat mase 1st time drive. aku tekan minyak, bagi laju sampai

100 km/jam

aku ingat nak buat sampai btul2 had laju, 110 tapi takut pakcik tu sedar laju sgt. xpe, lain kali la. sampai kat tol, pakcik tu cakap, haa tekan brake. aku pon tekan la. sekali

laa.. tak sampai kat tol lagi wati...awal sgt brake..

adui.. pakcik yg suruh, aku brake je la.. hahaha.. xpe2.. aku bawak ke depan sikit, slow2, pastu bayar kat akak yg jaga tol tu.

tersengih je akak tu.. cam perli je..

hahaha naseb baik la akak..klu abang, lagi malu weh! hahaha..
sampai kat litar institut memandu, aku blajar parking.. ni la part paling senang, tp paling penat.. pakcik tu suruh pusing stereng abis2..

mak aih..babun berat stereng ni.

sampai melecet jari aku memusingnye. pakcik tu pegi gelakkan aku lak. dia kata

kurus jugak anak encik jamil ni karang.

mmg trase kurus pon. ntah2 2kg lemak kat tgn dah tbakar sbb pusing stereng.hahaha.. pastu blajar naik bukit.. mule la kebencian yg meluap2 pada sang bukit sbb aku asyik fail je.

asal naik bukit je, enjin mati

pakcik tu pon mule la start suis bebelan dia.. aiseh..hahahah..ish, asal la susah sgt nak naik bukit ni.. xpela.. next time, cube lagi.. tp nasib aku arini baik sbb byk traffic light warne ijau.. weeehoooo!

xsabar lak nak tunggu khamis depan. next driving lesson. =)
kegembiraan bertukar tragedi
pkul 11.15, aku terima panggilan dr pakcik yunus. "pukul 2 arini ye...?"

what?!!!!! arini blaja drive??!

aku punye lah xready.. asal die xbgtaw awal2 dr smalam?? aiseh.. tpakse la stuju.. xpe2.. excited gak ni! dah siap2, aku gi tengok2 hamster2 aku, miley & justin. eh. ade darah. darah kat bontot miley. aku pon bgtaw mak.

eju: mak, miley berdarah
mak: bergaduh la tu...
eju: tp kat punggung die, mak
mak: period kot tu...

hahahahah..lawak la mak ni. hamster ade period ek? xpe ah. yg pnting arini aku nak blaja drive.
pakcik yunus pon dtg. smpai kat simpang 3, kete distopkan tepi jalan.

jom tukar tempat.

ha?!! nak terus bawak ke??! aku xpnah sentuh stereng ni!! mmg pon. kene bawak. tp adela die ajar2 dulu.. aku pon bawak la atas jalan raya. naseb baik xbyk kereta. tp naseb xbaik sbb byk lori!! aku pon ikut je arahan pakcik tu. senang jugak ek bawak kete. eeee rase best pulak bawak kete nih! aku pon da mula selesa. minyak mula ditekan dgn ganas. kelajuan mencecah

90 km/jam

hahahahah... laju x? okey la utk budak yg 1st time bawak kereta..hahaha.. pakcik tu ckp


slow sikit, dik. laju ni.

barula aku paham kepuasan bwk kete laju2. lagi2 bile kat selekoh.. fulamak...thrill gile!!
sejam je blaja, then, pakcik yunus suruh balik.hahaha

dah balik tu, aku tgk miley & justin dlm sangkar. aku tgk justin gigit seketul benda & campak ke tepi. ape bende yg kecik tu?

baby hamster!!!

aku da dpt cucu!!!!! 3 ekor!!!!!! ya Allah xsangke gile ah.. xtaw plak yg slama ni miley pregnant! gembira btul aku. tp bile tgk2 balik.. 2 ekor tu dah mati. kaki diorg dah ilang sbb dimakan. sekor je yg masih idup.


kecoh btul 1 rumah tgk baby2 hamster. kitorang sume tuduh justin yg makan kaki 2 ekor baby tu. aku pon bersihkan cage diorg & masukkan miley balik dlm cage utk jage lg sekor baby tu.& tanpe disangka2

miley makan anak dia sendiri sampai tinggal kepala

noooooooooooooo!! itulah penamat riwayat 3 ekor baby hamster ku....... ni la kubur diorg. aku namakan mereka justin, jennifer, & joannne


kene marah
lame nyer lesen L nak siap.
aku pon try la talipon pakcik yunus, pakcik yg akan ajar aku drive..

eju : hello, pak cik.. ni wati
pakcik: ha..ye ape dia, wati?
eju : lesen L saya dah siap ke belum?
pakcik: laaa semalam kan ahad, cuti. arini pon cuti. manela nak siap lagi lesen tu!
eju : err.. bile ye rasenye boleh siap?
pakcik: nanti dah siap saya talipon la! saya ajar nanti!
eju : oh.. ok... assalamualaikum..
tut..tut..tut..

wah..marah betul pakcik yunus tu. aiseh.. asal la aku xingat arini cuti. abes laa... macam mane nnti aku nak menuntut ilmu dgn die ni? uwaaaa!! takut2!!
poyonye aku!
arini aku gi kolej negeri kat seremban 2 cos cousin aku, epa ajak.. die kate ade talk pasal MARA scholarship.. aku pon bsemangatla ajak mak abah sume antar kitorg gi kolej negeri..

rupa2nye.., ade misunderstanding... bukan nyer talk pasal mara scholarship, tp talk utk promote kolej negeri..haih..

soo.., duduk jela dgr talk tu... pastu, speaker tu tanye sesape yg die pilih, universiti ape yg jadi idaman.. budak2 kat depan ramai jawab uitm.. pastu speaker tu pon ckp

tu yg tudung purple tu, universiti apa yg jd pilihan awak?

secara jujur, aku jawab

university college london

"woo..' terdgr bunyi2 dibelakang. die pon tanye kat mane tuh? aku jawab la UK.. duh.. da name pon university college london, xkan malaysia kot? hahahah..poyo nyer aku..

tp ke-poyo-an aku xterserlah sgt cos org blakang tu pon ckp universiti kat overseas gak..kat dubai-royal medical college.. yg len sume ckp uni dlm negara..

pastu die tanye reason nape pilih uni tu..aku pon jwb la

sbb universiti tu dalam top 15 universities terbaik di dunia

cewahhh poyo lagi! tp seriously, aku mmg dah aim uni tu, & that's the main reason.. n org len mostly xdpt jawab nape diorg pilih uni yg diorg pilih..

kesimpulannyer, talk tu mmg 100% utk promote kolej negeri & jurusan diploma.. agak membazir masa+tenaga,

& aku rase aku dah dicop poyo sbb aku ngan epa kluar mase talk tu blum abes..hehehe..
ujian undang2
hmm dah abes jawab. tengok jam. baru 5 minit. haih, lajunye aku buat. hahahahahaha. check balik. tukar 1 jawapan. check lagi. nak tukar ke xnak? takutla nak tukar. kang lagi banyak salah. org sebelah dah bdiri. melangkah keluar. aku toleh jer. eeish, budak zubir tu ade la. die lak masuk & dok sbelah aku. aku check lagi jawapan. ah, dah la tu. malas dah nak check. pastu tekan tgk results.

49/50

weeehooo!! hepi ke? sikit la.. sbnanye aku target 50. hahaha. sbb klu dpt 50, dpt baucer kfc.. xpela, teruskan boikot. ngahaha..

tunggu pakcik yunus kat depan kedai kek bersama 2org budak yang sama2 bawah didikan pakcik yunus. sorang zul, sorang kak dayah. nampak anjing. 2 ekor. sekor jantan, sekor betina. ah, geli nak cerita. cukup takat sini pasal anjing aku rase korang paham. hahaha..

sampai kat institut memandu. zul masuk kelas motor. kak dayah dah balik. tinggal aku. kene tunggu sampai pkul 12 utk kelas kereta. jumpe sorang budak. name die zulaikha. die best. gle. tp die tgh tunggu turn naik kereta.. orgnye baik & ramah. lagi 1, die cakap.

awak lawa la

sekali sekala kena puji. mestila kembang. aku nak jawab pe eh? gelak je la. hahahahaha..!

zulaikha nyer phone berbunyik. dah sampai die punye turn. aku pon sorang2 balik. terserempak lg ngan zubir. oh.. die amek lesen kete je rupenye. membuta atas sofa tunggu kul 12. haha

makcik2 yg sama2 amek lesen kereta ajak masuk bilik kuliah. aku ikut. yang lain2 pon ikut. zubir pon ikut. dah sume duduk. salah kelas. kelas motor lum abes. malu tapi kitorng xdimalukan.haha.. duduk jela join skali dgr. aiseh.

tujela arini. pasni tunggu lesen L siap baru leh buat amali. bawak kete pulak. cmne ni? aku xpnah bawak kete weh. hentam je r nanti.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino