My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

a) Answer the questions below, do a Google Image Search with your answer, take a picture from the firstminimal words of explanation.

b) Tag 5 other people to do the same once you've finished answering every question page of results.

1. The age you'll be on your next birthday :

2. A place you'll like to travel to :
3. Your favourite place :

4. Your favourite food(s) :

5. Your favourite pet :




6. Your favourite colour combination :

7. Your favourite piece of clothing :
8. Your all time favourite song :

9. Your favourite tv show :
10. First name of your significant other/crush : klu bebudak kys bace ni,ni bkn haikal kys ye, haikal kwn primary school..hehe

11. The town in which you live in :
12. Your screen name or nickname :


13. Your first job :

14. Your dream job :

15. Your worst fear : 16. The one thing you'd like to do before you die : 17. The first thing you'll buy if you get $1000 0000 : u guys hav to do this:
1.arina
2.ayne
3.hashim
4.kakak
5. u.. yes, u!
4 pendapat bernas:

"klu bebudak kys bace ni,ni bkn haikal kys ye, haikal kwn primary school..hehe"

triple LOL xD

eju

jgn gelak2.. crius nih.. ngahaha=D

eju, yang no 17 tu giler mantap, huahuahua~~! n cayew atau tak~ kiter juge sngt addixted pada hannah montanaaaa~ i loikee~

eju

sep2!! same la kte! hehehhe=D

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino