My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

reunion & baby zaim bukhary
wahhhaaaa...xsangke akhirnye ley gak jumpe kengkawan rpt mase skola rendah... ni kirenye reunion for budak yg masuk asrama since form1.. heheh..kitorg 3 org je pon.. sbb skola kitorg, skola luar bndar, so xramai je pon g asrama... kitorg gi jalan2 kat pd jek.. 1st tym doh aku naik bas!!! kihkihkihkihkih.. lesen? aku x amek agi..., si dayah, (gmbar di bawah) nak amek lesen next week, so boleyla kitorg round2 mane2 nanti..yippie!!!

ni gambar2 mase mkn kat kfc:
dayah yg makin anggun gituuuu

aku poyo buat2 minum lak..hahah


this' my bestfren,ila

mcm2 kitorg borak..sepjg jalan xstop2 membebel.. aku dgr2 crite diorg, byk laki xensem dulu da jadi ensem gile babeng skrg!!! wwahhhhh.. yg kwn aku dulu cekeding, dah jadi lawa cam model!! wahhhhh nak jumpe diorg sih.... xpe2, kitorg rancang nak wat full reunion lak nnti =D



and today gak, my 3rd nephew berumo 2 bulan, ahmad zaim bukhary bin hanafi dtg umah, tido sini for 1 week... kak ngah kate he got my eyes...bulat.. heheheheheh syoknye!! mateku diwarisi wlaupun lom ade anak!!kihkih...
this cute lil baby suke melalak!




2 pendapat bernas:

first time naik bas? hoh0ho..dasat2, then before this if jejalan ngn kawan2 naik apa? hee~

eju

naik kasut je..ngehehe XD

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino