My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

perempuan
hmmmppphhhh... daku amat la sedih skrg.. napela ku xleh jd cam pompuan normal lain di luar sane?? aku ni paranormal ke? eh maksud aku, xnormal ke? eh maksud aku kurang normal ke?

aku sndiri xtaw ape silapnye dgn diriku nih.. ayat yg aku gune pelik ke? aku xpndai berkomunikasi ke? btulla kot.. aku xpndai berkomunikasi kot..


cmni kisah die... hmmmppphhh... camne nak crite eh?

sbnanye aku xpnah dpt berkawan (maksud aku, dgn rapat) dgn makhluk bname laki2.. xtaw la nape.. nak kate xtry, aku try.. nak kate diorg xnak berkwn dgn aku, ramai yg cube berkomunikasi dgn aku..tp aku xreti nak berkomunikasi dgn laki.. u know what i mean, right? aku sndiri xtaw nape.. nak kate malu, xdela sgt.. cume..tah.. bile nak start berkwn dgn laki, skali skala je borak pastu..senyap... mcm persahabatan tergantung..

aku bknnye nak menggatal ke ape tp, cume aku xpaham nape aku susah nk berkwn rapat ngan laki sepertimane aku berkwn ngan pompuan..

i guess i hav an extreme communication problem with guys

5 pendapat bernas:

Huuuu macam cerita au aje. TIRU! :P

eju

emmm..hello? ni luahan ikhlas dr hati sy k..& who's au? =/

bukan au tu, aku tak? ahahaha..nyebuk jap..

erm, meh nak komen, if rasa malu sgt, apa kata memula tu, just rapat thru phone or ym, bila dah biasa, lama2 nnt mula la rapat =)

cuba treat the conv wif guy tu the same as a conv wif gals..
i mean not exactly the same la, but u get the idea~
and agree wif tomato, guna teknologi~
"dunia dah berubah, zaman dah maju"~..bak kata org~
tapi adab kene ade~..:P

F

Sng je.. Jd diri sndri dpn llki..

(aku ni, bt cm knl je, pdhl x pun, hahaha)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino