My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

it hurts
a sad thing in life is when you meet someone who means a lot to you, only to find out in the end that it was never meant to be and you just have to let go.. well, it takes only a minute to get a crush on someone, an hour to like someone and a day to love someone, but it takes a lifetime to forget someone.

and it hurts with every heartbeat, trying to forget that someone...
4 pendapat bernas:

wuaa~ eju, statement itu sgt btul amatz..nanges nanges..sedey2 nyer statement ni mesti ada pa pe yang dah terjadi, kuatkan semangat k? org yg disayangi memang susah di lupakan, walaupun jatuh cinta tuk 10 minit or bertepuk sebelah tgn pun, mmg susah nyer la nak lupakan..kan?

eju

yup... susah sgt2..=(

dun wori..
bile Allah tarik seseorang yang kite sayang
Dia akan gantikan dengan seseorang yang lebih baik daripada yang kite sayang..
paham kan? ehehe~

eju

tp daku blum jumpe pengganti tuh..
hahahahah

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino