My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

driving license??!!!!?!!!!
wohooooo.. ingatkan aku xkan amek lesen taun ni.., but thanks a bunch to alang, kak lang, & mak yang tolong yakinkan abah utk bagi eju amek lesen!! =)

actlly, sejak abah pencen ni, abah mmg xnak sentuh langsung duit simpanan die.., so die kate 'xde duit' nak bayarkan utk aku gi amek lesen.. hmmm aku redha la, tp sedih tu mmg sedih laa.. sob sob..

tp aritu, mase cuti cny, kak lang(my sis-in-law) asked me, 'eju xamek lesen ke?'
dgn muke sedih (mmg sedih tetibe mase tu) aku jawab,'x..abahkan dah pencen..'

pastu mase alang nak balik ke kl, alang bagi mak duit utk antar aku gi amek lesen.. terharu sgt!! ni mesti kaklang bgtau nih.

actually, alang xbayar full, tp mak cover gune duit mak. kate mak, 'nila pengorbanan mak utk anak mak'.. terus, aku peluk mak.. tahan je air mate yg bertakung kat eyebag ku yg besar ni. wahhhh syg mak!

fush.., sabtu ni, bermulalah taklimat dr pkul 8 smpai kul 4
actlly aku amatlah berdebar.. xtaw nape, maybe sbb xde org yg kenal yg dpt teman aku.. skrg ni aku konpius nak pakai baju mane.., nak bawak beg ape, nak pakai kasut mane.. yela, mane taw ade handsome guys yg amek lesen skali..hihihi!!! gatai naaa..

alamak ade taggy dr arina lak nih,,

TAGGY...
once you've been tagged, you have to write a post with sixteen random things, habits or goals about you. At the end, choose six people to be tagged, listing their names and why you chose them. Don’t forget to leave a comment (“You’re tagged!”), and to read your blog, you can’t tag a person who tagged you. Since you can’t tag me, let me know when you've posted your blog, so I can see your weirdness.

1. eju terkenal sbg penggigit kuku bjaye kerna suka sgt gigit kuku

2. eju amat xsuke pipi die yg tembam mcm belon

3. eju suke rosakkan lagu dgn nyanyian 'dadidadadidammmm'

4.eju berangan tinggi mnggunung, (hopefuli bjaye) nak bukak her own architecture firm called 'haizumawati architects' & her own boutique with her own brand name which is 'ayjoo'

5. eju nak bine 'ayjoo triplet tower' lagi gempak dr klcc

6. eju amatlah minat kat kaka & sgt hepi kerana die chose to stay dgn ac milan & xtransfer ke manchester city=)

7. eju amat suke mengusha org tp amatlah pemalu utk menegur org

8. ish byk pulak kene cerita ni (eju suke tensyen)

9. eju minah internet

10. eju nak kahwin ngan laki tinggi, kulit putih, kelakar, & setia (jiwang la pulakk)

11. eju suke update blog karyaeju drpd blog ni sbb karyaeju lg byk dpt komen..hehehehe

12. eju amat suke tgk binatang mcm semut angkat brg, siput babi yg jalan slowwwwww gile tuh, lalat yg melekat atas perangkap lalat, hamster yg mkn taik sndiri (rodents, nak buat cmne..iyeekkkkk), etc

13. ish, blum 16 lagi ke?? (eju ni pemalas orgnye)

14. eju perempuan mlayu terakhir (loye lak aku dgr, tringat kat sorg pompuan yg slalu ngaku die pompuan mlayu terkhir..eeeee, cancel2)

15. yay, da nak abes (eju gembire bile keje da nak abis)

16. ok da abes

mari2 buat tag yg memenatkan niiii

1.tomato
2.muhd nazeef
3.awak tu yg bace tu
1 pendapat bernas:

eju~ terharunyer sama kak lang and emak kamu itu~ s0bsob, kiter lak yang nanges eh, ehehe.. mesti ada nya guys yang cumel2 masa taklimat tu nnt, n make sure bawak gula byk2..sure ngntuk abehz nyer nnt, hoh0ho~

1. eju terkenal sbg penggigit kuku bjaye kerna suka sgt gigit kuku
- mak aih, dah beso panjang pun geget kuku g ehhh? ahahahaha~

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino