My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

usha2
tadi pegi umah org kawen.. mak pakse.. sbb kat rumah xde msk pape.. ade 3 houses, smpai nak pecah perut ni sumbat dgn nasik minyak!!

k k str8 to the point, mase the 3rd house tu, x jumpe seats yg boleh menempatkan aku,mak,abah,kakak sesama.. so kitorg pon bdiri, pandang keliling, buat pub.. adela this 1 guy.., dlm umur2 aku gak, usha je aku.. ai cewah!! hahah btol la ni.. aku pon pndang ar die kan.. pastu die xtoleh tmpat len pon, pndang je aku.. cam pelik je, aku pon buat xtaw je r pndang tempat len.. pastu, lame2 sket, toleh2 kat die, die still pndang aku agi.. aik, lawa sgt ke aku arini? hahahh perasantan btol!

dah jumpe pon seats.. mkn2, pikir2, rase cam ade something psl org td.. mase on the way back, dlm kereta tu, baru laa teringat...

pttla mcm knal.. he's my old friend when i was in primary school le.. diela the 1st guy yg pnah marah aku trok gle baboon punye smpai kejar aku, nak blasah aku.. uwaaaa pengalaman ngeri,man... mase tu baru darjah 3... yela, spe suro ejek bestfren aku smpai nanges, aku pon gi la marah die (bajet heroin!! hihi) pastu, die pon hangin 1 badan, dikejarnye aku.. aku pon lari keliling classroom tu.. seb bek aku genius gak ar mase tu, aku gi lari masok girls toilet... hahaha.. die pon xmsk toilet tu...

lame2 bestfren aku dtg & inform yg aku dah slamat. cikgu dah gi marah die.. die nangis doh.. omg, aku rase bersalah lak! hahah, itulah die laki yg lame mengusha aku kat umah org kawen td.. haha.. dah besar da budak tu.. (cam aku xmembesar je..hahah)
4 pendapat bernas:

huahuahua...gelak golek2..garang ugak eju ni eh? hihihi =) rugi betul mamat tu tak tgur, ntah tah dia fobia tak? ahahhaha`

eju

tu ah.. kenal org bknnye nak senyum. pndg je..haha cuak r tu

ARC

hahha mesti eju bajet die nak tekel eju kan?kan?

eju

sikit ah..hahah..xpon..die cam pndang slack je XD

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino